reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

podyskutujmy

Ogólnie to ja się nie wstydzę wypowiadac swoich poglądów ::)

A co do naszego tematu to wydał mi sie interesujący i logiczny tzn prawdopodobny
ja czytając podany tekst odniosłam wrażenie, że to co jest tam opisane jest inną interpretacją Boga

Ludzie na każdym końcu ziemi rodzą się z poczuciem przynależności do jakiejś wiary ::)
Religie są bardzo do siebie podobne
istnieje sacrum, profanum i coś takiego jak kozioł ofiarny ::) który zcala społeczność
Interesujące jest to podobieństwo ::)

Ach... temat rzeka

reklama
dla zainteresowanych innym widzeniem Biblii, Jezusa, Marii, Ich życia, Jego cudów i nauczania polecam książkę: "Krew królów"
mnie zainspirowała do myślenia, odetchnęłam , czytając możliwe wyjaśnienia cudów - bo bardzo mnie męczyło pytanie: jak to mogło się zdarzyć? cuda? - przecież Jezus był człowiekiem, co jest wielokrotnie podkreślane... szukałam wyjaśnień i ta książka rzuca inne światło na wiele spraw - ciekawa :)

ja też przeczytałam

jeśli to prawda to może być całkiem interesujące:) chociaż...mam troszke inne zdanie, moją życiową pasją była filozofia
(była bo teraz jest nią Maks:) i przeczytałam już tyle rzeczy o życiu, śmierci itp. że postanowiłam nie odnosić się do żadnej teorii

btw. w 2012 roku ma być koniec świata:p

Do góry