reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

>>>>>Pogadajmy sobie -o wszytkim i o niczym<<<<<

antar - hurrraaa! :) gratuluję!

wiecie co, poplotkowałabym z Wami na temat teściowych, ale zawsze mam opory, bo ona całymi dniami buszuje w necie :( więc strach myśleć co by było, gdyby mnie tu podczytywała gdy śmiało wypisywałabym różne rzeczy :p

reklama
dzis w nocy śnil mi sie poród :rofl2:
dzidzia najpierw uderzala w ściany brzuszka jakby sie chciala wydostac, tak jaby cos ja niepokoilo w brzuszku, a chwile pozniej juz mialam go na rekach :-D
hehe wyobraźnia mi coś spokoju nie daje pod tym względem im bliżej do lutego... ale taki szybki porod moglabym miec....

obudzilam sie wtedy i czulam jak malenstwo kopie po żebrach.... nawiasem mowiac ciekawe co jemu sni sie po nocach :-p

Antar GRATULUJĘ

Larkaa, dziadek ma 84 lata i nic mi nie mów o smrodzie w pokoju, bo też u nas jest jeden taki, a mianowicie dziadka pokój. Śmierdzi tam brudem, starym dziadem, grzybem plus jeszcze moliną - smród zabójczy, a ten zamiast okno otworzyć to drzwi otwiera od swojego pokoju, żeby wywietrzyć:wściekła/y:Nasza sypialnia jest obok, przynajmniej raz dziennie mam odruch wymiotny.

MGR ANTAR moje gratulacje!!!:-):-):-):-)

u mnie przeprowadzka, kafle na ukończeniu, padam z nóg, bo ani siedzieć, ani klęczeć, ani się schylić czy kucnąć... zmęczonam... a pogoda nie pozwala przewieźć łóżka i dalej śpimy u teściów zamiast u siebie..:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

jakaś taka rozpierniczona jestem od kilku dni.

nic więcej..

Kamylko- za przeproszeniem- dupka na wyrko i czekać z nami na luty!!;-) nie ma, że szybciej się uwiniesz!! tu kolektyw lutowy mocno działa :-)

reklama
Dziękuję dziewczyny.
Ardzesh z tymi teściowymi to też zawsze troszke się boję , że moja akurat tu wejdzie i podczyta, bo wie o babyboom. Ale trudno, lubię ją bardzo, ale jak każda teściowa musi mi działać na nerwy, może tak juz musi być. A moja teściowa to jest wyczulona czy ją lubie, bo co jakiś czas dzwoni do mojej mamy i pyta czy się na nią skarżę, poza tym widze że się stara, i rzeczywicie dużo do tej pory zrobiła specjalnie pode mnie. Może to ja wiecznie niezadowolona, albo to kwestia różnic międzyludzkich, wiadomo, że ludzie lubi robić różne rzeczy po swojemu, a moja teściowa szczególnie. Ale musze ją pochwalic że jest niezawodna, pomóc chce zawsze i wszędzie.

Do góry