jezyk - ale ja biorę magnez+B6 dwa razy dziennie! A nie chcę brać więcej, bo przedawkować też można - a to gorsze niż niedobór :/
A w nocy tylko czekam aż mąż się obudzi do pracy, żebym już sobie mogła spokojnie wstać i np. umyć naczynia - z nudów!
A dzisiaj już MUSZĘ przespać całą nockę, bo jutro mam spotkanie z moją kochaną grupą za czasów licencjata! Przekochani ludzie! Akurat zjechali się na Święta z Europy i nawet Stanów, chcą się spotkać i jeszcze są tacy kochani, że ze względu na mnie, organizują spotkanie w mojej miejscowości! Kilka osób będzie nocować u nas, a reszta podzieli się na innych znajomych

A nocować u nas będzie m.in. ciężarna więc ona ma nadzieje, że już rozłożymy łóżeczko, wózek i w ogóle, że będzie mogła sobie pobuszować w wyprawce hehe. Ale oni mają przed sobą jeszcze dłuugą drogę, bo to dopiero ok 11 tydzień.
No i właśnie - wróciłam z wyprawką do domu

) Chyba już wszystko mamy. No poza głupimi gazikami jałowymi, spirytusem i tego typu rzeczami. teraz sprzątanie i mogę przesypiać spokojnie reszte nocy do spotkania z niunią po rozpakowaniu.

)))))))))))))))))))))))))