reklama
ANTAR WIELKIE GRATULACJE!!!!!!!!!! PODZIWIAM CIE! SUPER!
Ja dzis w koncu wyszłam z domu. Bylismy z mezem na zakupach. Mamy juz wszystko dla dziecka
Mogę spokojnie już czekać do porodu
Ochodzilismy sie straaaaasznie od rana do 18. Dziwię sie sobie, ale przetrwałam to
Nawet mnie brzuch nie boli. MOze tylko twardy jest. Musze odpocząc :-)
Ja dzis w koncu wyszłam z domu. Bylismy z mezem na zakupach. Mamy juz wszystko dla dziecka
larkaa
Fanka BB :)
nie no habcia bijesz wszystkich kurde na głowę, ta co najbardziej choruje to najbardziej szaleje, nie lepiej było pojechać kilka razy po godzinkę albo dwie a nie odrazu na głęboką wodę się rzucać?
no nic, dziękujmy Bogu, że dobrze to się skończyło, ale
szokujesz mnie, naprawdę
no nic, dziękujmy Bogu, że dobrze to się skończyło, ale
szokujesz mnie, naprawdę
hooba
lutówka 2009 i 2012
Antar ja też gratuluje 

super sprawa taki mgr 

mamaflavii
Mama Flavii i Julianka
Antar - super! Gratulacje!
habcia - no i ja Cie opieprze
Na caly dzien wychodzisz majac nakaz lezenia?
Chcesz sie doigrac?
Ja sie swietami za bardzo nie przejmuje, porzadki nie zajac, tymbardziej, ze mam do obskoczenia dwa mieszkania, a maz do swiat ogromnie zajety i w niczym nie pomoze, prezenty juz pokupywalam, ogarne tylko nieco z kurzu, przybiore odswietnie choinke, a na wigilie idziemy do moich rodzicow, takze gotowanie odpada. A po swietach pewnie odmalujemy pokoik Flavii.
habcia - no i ja Cie opieprze

Ja sie swietami za bardzo nie przejmuje, porzadki nie zajac, tymbardziej, ze mam do obskoczenia dwa mieszkania, a maz do swiat ogromnie zajety i w niczym nie pomoze, prezenty juz pokupywalam, ogarne tylko nieco z kurzu, przybiore odswietnie choinke, a na wigilie idziemy do moich rodzicow, takze gotowanie odpada. A po swietach pewnie odmalujemy pokoik Flavii.
Habciu to teraz proszę grzecznie leżeć do porodu
Wiem że był kiedys taki wątek i kwestia rennie była poruszana. Mam potworna zgagę, cokolwiek zjem od razu czuję to okropne coś w przełyku, czy mogę brać rennie?Czekam pilnie na odpowiedź bo jestem zdesperowana, to coś powoduje u mnie odruch wymiotny
Wiem że był kiedys taki wątek i kwestia rennie była poruszana. Mam potworna zgagę, cokolwiek zjem od razu czuję to okropne coś w przełyku, czy mogę brać rennie?Czekam pilnie na odpowiedź bo jestem zdesperowana, to coś powoduje u mnie odruch wymiotny
Można mleczko Maalox, a Rennie to nie wiem, ale chyba też.
mamaflavii
Mama Flavii i Julianka
Antar, ja na zgage jem migdaly. Rennie nigdy nie bralam, ale z tego co wiem, to dziewczyny chyba biora w ciazy.
maran-atha
Fanka BB :)
tak rennie można brać ja też mam notorycznie zgage i biore rennie i gaviscon na przemian... oba te specyfiki polecił mi lekarz 
reklama