asus emkamek gratuluję synusiów jest nas coraz więcej
antar my tez się kłócimy oj czasem nawet strasznie ale to prawda co piszą dziewczyny dotrzecie się i zacziecie uzupełniac każdej z nas zajmuję to więcej czasu
A tą poduszkę to wsadż sobie podczas s[paniea miedzy nogi tak żeby leżała pod brzuchem podtrzymuję ona brzuch i tak bardzo nie ciągnie na dół
a mój mąż też nie pije i ie wychodzi nigdzie SAM bo po co sam?
skoro ona ma żona i synka sam już się nachodził tak twierdzi. Kłócimy się o .... pracę wiem głupio brzmi ale mój mąż dużo na siebie bierze wiem że to dla nas żeby nam niczego nie brakło ale czasem chciałabym go mieć w domku.
golimek NIe odkładaj remontuj teraz!!!!!!!!!!!1
martuss wejdź na stronę Speedy Share - upload your files here i tam wklep piosenkę którą chcesz nam przesłać a potem jak się załaduje to tylko skopiuj link
antar my tez się kłócimy oj czasem nawet strasznie ale to prawda co piszą dziewczyny dotrzecie się i zacziecie uzupełniac każdej z nas zajmuję to więcej czasu
A tą poduszkę to wsadż sobie podczas s[paniea miedzy nogi tak żeby leżała pod brzuchem podtrzymuję ona brzuch i tak bardzo nie ciągnie na dół
a mój mąż też nie pije i ie wychodzi nigdzie SAM bo po co sam?
skoro ona ma żona i synka sam już się nachodził tak twierdzi. Kłócimy się o .... pracę wiem głupio brzmi ale mój mąż dużo na siebie bierze wiem że to dla nas żeby nam niczego nie brakło ale czasem chciałabym go mieć w domku.golimek NIe odkładaj remontuj teraz!!!!!!!!!!!1
martuss wejdź na stronę Speedy Share - upload your files here i tam wklep piosenkę którą chcesz nam przesłać a potem jak się załaduje to tylko skopiuj link

Polecam, szczegolnie teraz, bo piekna pogoda niewiadomo jak dlugo sie utrzyma.
Na szczescie, bo nie znosze gotowania.