łojej. To ja przepłacałam, bo brałam na włosy i paznokcie H-Pantoten. Jak dla mnie rewelacja. Efekty chyba jakoś po miesiącu, o ile dobrze pamiętam. Ale były droższe niż 10 zł 
lajfik - trzymałyśmy kciuki!
A czemu masz dołka skoro wszystko jest w porządku? Poza tym sama piszesz - że jeszcze pójdziesz do polskiej kliniki! A co do płci :> ciesz się ;-) będziesz mieć niespodziankę hehe
Ale mam nadzieję, że wizyta w polskiej klinice rozwieje wszystkie wątpliwości. Powodzenia! (a kiedy ta wizyta?)

lajfik - trzymałyśmy kciuki!
A czemu masz dołka skoro wszystko jest w porządku? Poza tym sama piszesz - że jeszcze pójdziesz do polskiej kliniki! A co do płci :> ciesz się ;-) będziesz mieć niespodziankę hehe
Ale mam nadzieję, że wizyta w polskiej klinice rozwieje wszystkie wątpliwości. Powodzenia! (a kiedy ta wizyta?)
. boje sie ze teraz w ogole nie bede chciala karmic piersia poniewaz jakos tak nie za dobrze ten okres wspominam...az mi samej smutno jest jak o tym pomysle ze sama odbiore mojemu dziecku o co dla niego byloby najlepsze. ale obiecuje sobie ze bede sie starac.
. z Zuzia w ciazy takze mialam ladniejsze wlosy i paznokcie.