reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

>>>>>Pogadajmy sobie -o wszytkim i o niczym<<<<<

łojej. To ja przepłacałam, bo brałam na włosy i paznokcie H-Pantoten. Jak dla mnie rewelacja. Efekty chyba jakoś po miesiącu, o ile dobrze pamiętam. Ale były droższe niż 10 zł :-p:sorry2:
lajfik - trzymałyśmy kciuki! :tak:
A czemu masz dołka skoro wszystko jest w porządku? Poza tym sama piszesz - że jeszcze pójdziesz do polskiej kliniki! A co do płci :> ciesz się ;-) będziesz mieć niespodziankę hehe :-D
Ale mam nadzieję, że wizyta w polskiej klinice rozwieje wszystkie wątpliwości. Powodzenia! (a kiedy ta wizyta?)

reklama
Aga ..ardzesh..wiem macie rację ..najważniejsze przecież ,że wszystko gra:tak:
ale jakoś tak mi smutno..ze nie popatrzyłam sobie na mojego bąbla....;-)
Do polskiej kliniki dopiero za dwa tyg. więc też sporo czasu...po prostu na chwilę chciałabym się przenieść do Polski..aby od A do Z wszystko wiedzieć...to normalne że jak człowiek czegoś nie wie to mu smutno :-(

Lajfik, głowa do góry, dwa tyg. szybko miną. Zresztą nie dziwię się Tobie, mnie bardzo ciekawiło jaką płeć ma dziecko, to pewnie dlatego że jedno już mam. Dziewczyny mają racje najważniejsze, że wszystko ok, tyle osób ma teraz problemy w ciąży...ja się stresuje już przed jutrzejszym połówkowym, tymbardziej że dowiedziałam się, żę znajoma, która ma termin taki jak ja musi leżeć do końca ciąży przez skracającą się szyjkę, ona też ma dziecko w wieku Franka i szczerze to przesr*** ma a mnie od razu jakieś czarne myśli przychodzą do głowy.

Aga, po porodzie bralam witaminy te co w ciąży, przez pół roku, bo tyle karmiłam piersią, ale chyba one nic nie dawały. Potem przestałam zażywać cokolwiek:-) Muszę pamiętać A+E, na pewno spróbuję, jak już będę mogła. U mnie z malowaniem jest odwrotnie, od niego mam gorsze paznokcie. W ogóle to po Franku zaczęłam jakoś wyglądać, dopiero jak przestałam karmić.

chyba cos w tym jest bo ja takze po zakonczeniu karmienia zaczelam jakos wygladac a wczesniej to w lustro nie moglam patrzec:baffled:. boje sie ze teraz w ogole nie bede chciala karmic piersia poniewaz jakos tak nie za dobrze ten okres wspominam...az mi samej smutno jest jak o tym pomysle ze sama odbiore mojemu dziecku o co dla niego byloby najlepsze. ale obiecuje sobie ze bede sie starac.
wlosy takze mi garsciami wychodza i nie wiem dlaczego bo biore witaminki a i tak nic lepiej nie jest chyba niedlugo juz lysa bede :crazy:. z Zuzia w ciazy takze mialam ladniejsze wlosy i paznokcie.

dziewczyny a ja tylko na chwile by powiedzie,że żyjemy i u nas wszytko dobrze... jeszcze mamy tydzień urlopu... przepraszam, że nie uczestnicze czynnie na forum, ale nie mam czasu by przeczytać co napisałyście więc nie jestem na bairząco....

Pozdrawiam Was wszystkie i Maleństwa również i jeszcze sie odezwe... no i sercem jestem z Wami :*

ewelinka ja co miesiąc mam morfologie i mocz, a teraz w połowie ciąży toxo ze względu na to, że nigdy nie przechodziłam (wg badań z początku ciąży) i w razie jakbym się teraz zaraziła, to trzeba się szybko leczyć. A włoski w ogóle nie wypadają, za to skóra schodzi płatami.

Odebrałam wyniki, krzywa cukrowa w porządku, toxo w porządku, morfologa klasycznie słaba i mocz ok :)

a my zostajemy w domu do końca tygodnia... nie muszę brać antybiotyku, infekcja jest niewielka, ale lekarka zaleciła posiedzieć ciut w domku... więc posiedzę, studia nie zając...:-);-) Hanka najważniejsza...
Buziaczki, Mamusiom :-)

reklama
Do góry