reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

>>>>>Pogadajmy sobie -o wszytkim i o niczym<<<<<

Dziewczyny wielkie dzięki za wszystkie dni z Wami tutaj, byłyście pomocne bardzo :-)
zabieraja mi internet i nie wiem kiedy teraz będę miała okazję zajrzeć więc na wszelki wypadek wszystkim życzę szczęsliwego konca i powodzenia na porodówkach :-) jak najmniej bólu, dużo wytrzymałości, cierpliwości i radosnych buziek maleństw Waszych pięknych i zdrowych :-)
Trzymajcie się cieplutko
Wielkie BUZIACZKI

reklama
Dziewczyny wielkie dzięki za wszystkie dni z Wami tutaj, byłyście pomocne bardzo :-)
zabieraja mi internet i nie wiem kiedy teraz będę miała okazję zajrzeć więc na wszelki wypadek wszystkim życzę szczęsliwego konca i powodzenia na porodówkach :-) jak najmniej bólu, dużo wytrzymałości, cierpliwości i radosnych buziek maleństw Waszych pięknych i zdrowych :-)
Trzymajcie się cieplutko
Wielkie BUZIACZKI

pamiętaj o nas i wracaj szybko do nas!!!!!

a ja oblałam..kurcze..zła jestem na siebie jak nic..ewidentnie moja wina..egzaminator był ok..nie ustąpiłam pierwszeństwa:sorry2: myslałam, że kobiety w ciązy to pierwszeństwo maja wszędzie:-D następny egzamin mam w moje urodzinki..mam nadzieję, że zdam w końcu:tak:
buziaki i miłego wieczorka życzę:)

dziewczynki mam pytanko bo mam jutro ta krzywa cukrowa i chciałam sie dowiedziec jak ta glukoza wyglada tzn to jest proszek czy płyn?? wiem ze głupie pytania zadaje ale niemam pojecia pomocy

Glukoza to jest proszek, ale zostaje rozpuszczona w kubeczku wody:) jest okropnie słodka. Ja miałam robioną krzywą już 2 razy i za każdym razem po wypiciu glukozy mdliło mnie cały dzień.

paulusia2209- kupujesz glukozę w aptece. To jest proszek. Ale na miejscu - pani w laboratorium miesza ten proszek z wodą więc ty masz to wypić - i masz na to 3-5 minut :>

ewelinka - szkoda, że się nie udało, ale co tam. Jak zdasz w urodziny to już zawsze będziesz pamiętać, że dostałaś taki fajny prezent od losu :>

Ostatnia edycja:
-j- dziękuję za słowa otuchy, bardzo chcę być dobrą mamą, to moje pierwsze dzieciątko, chociaż mój bratanek twierdzi, że on jest pierwszym moim dzieciaczkiem bo mając zaledwie 18 lat zajęłam się nim, to długa historia, ale było mi miło miał wtedy parę miesięcy, wciąż go bardzo kocham i jest dla mnie ważny niestety jest teraz daleko i mamy tylko maile :-(
Teraz po całym dniu sprzątania gładzi z każdego zakątka, zrobiłam soczek z buraków siadłam do kompa. Już nie dużo zostało do świąt się wyrobię, a potem myślę, że w końcu zacznę się przygotowywać z wyprawką:tak:

reklama
ewelinka :( Szkoda, że się nie udalo. Wgd. mnie egzaminator mogłby przymknąć oko na taki jeden maluśieńki wybryczek...
NA pewno w Twoje urodziny się uda zdać :-) Będę mocno trzymała kciuki.

Do góry