reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

>>>>>Pogadajmy sobie -o wszytkim i o niczym<<<<<

Makowski tak bierze :-). o ile mówimy o tym Makowskim, który na Łuckiej przyjmuje, lub w Pruszkowie ( a pracuje na Żelaznej).
każde usg po którymś tygodniu (chyba po 10) u niego kosztuje 200 zł. ale obowiązkowo dostajesz płytę z zapisem całego badania, pewnie też przełączy z 3D na 4D w trakcie. ui mnie tak zrobił, bez jakiegokolwiek pytania czy proszenia. I wiem, że to jest naprawdę specjalista, sprawdza wszystko, opowiada o wszystkim co widzi, co mierzy. naprawdę warto te 2 stówki u niego zostawić.

i ta cena wcale nie jest taka wysoka za tą jakość badania.
zobacz np. tu
4D Tr

reklama
Ewelinko ......:-D:-D:-D:-D
W dniu Twoich urodzin gorące życzenia
wiele uśmiechu i powodzenia,
niech Cię nie trapią żadne zmartwienia
i niech się spełnią wszystkie marzenia.:-D

Ewelinko- i ja się dołączę do życzeń dla Ciebie- tych Mikołajkowo- Urodzinowo- Prawojazdowych!!! żeby Balonik rósł zdrowo, pod poduszką niech Ci dziś Mikołaj zostawi jakiś smaczny upominek, a autko grzecznie słucha Twoich drogowych dyspozycji!! POWODZENIA!!:tak::tak::tak::tak::tak:

Ewelinko Wszystkiego najlepszego z okazji urodzinek!!!!!!! :-) Trzymam mocno kciuki za Twój egazmin z prawka. Napewno tym razem się uda.

Ewelinko daj znać jak najszybciej co z tym prawkiem :-)

ALe mi się nudzi dzis. Maz wrocil na 2 godzinki i znow pojechal na spotkanie z klientem :-(
Dzis caly dzien boli mnie brzuch od wczoraj w nocy. CHyba za bardzo sie wczoraj narobilam. Zrobilam 2 prania, wywiesilam, umylam gore naczyn i zrobilam obiad. LEpiej sie poczulam to chcialam jak najwiecej zrobic i chyba przesadzilam.

Oczytalam sie dzis jak glupia o wczesniakach szczesliwych i smutnych historii...:-( Odliczam czas do 32 tyg. Wtedy juz bede czula sie pewniej.

ewelinka wszystkiego najlepszego :)

ja dziś wyrwałam się na zakupy na 2 godzinki, w Cubusie mają fajnie okrycia kąpielowe dla dzidziorków za 24,99 zł :)

reklama
larkaa - a jutro z ciekawości przejdę się do cubusa :> akurat mam pod domem więc przynajmniej się przewietrzę po drodze ;-)

Od kilku dni wstaję rano z wielkim bólem nadgarstków. Dzisiaj miałam drzemkę popołudniową i pomimo, że tylko godzinkę to i tak ból o mnie nie zapomniał :baffled:

Do góry