reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

>>>>>Pogadajmy sobie -o wszytkim i o niczym<<<<<

Ja też widzę literówki i trochę kolą mnie w oczy, zwłaszcza dlatego że robię ich chyba najwięcej na forum:) Ale to rzeczywiście z pośpiechu, na papierze nie ośmieliłabym się tak kalać języka polskiego, jestem fanką polskiej gramatyki. W liceum dla przyjemności uczyłam się o jerach i robiłam sobie rozbiory logiczne zdań:-D Każdy ma swoje odchyły.
Ardzesh fajnie że opisałas te skurcze tak obrazowo. Też się boję że przegapię.

reklama
Antar - spałaś? :-p
Chyba mi się udzieliło Twoje zdenerwowanie ;) Znowu mam kiepską nockę za sobą :dry:
Ale i tak spałam więcej niż wczoraj. Całe 4,5 godziny :)))
Od 4.00 leżałam na łóżku i nie wiedziałam co ze sobą zrobić. No nic. Teraz kawka, śniadanko, prysznic, sprzątanko i do sklepu odebrać resztę zamówienia wyprawkowego :) Może jak już wszystko będę mieć skompletowane, wyprane i wyprasowane to będę spać spokojnie?

a ja właśnie odebrałam prawko:) już jestem pełnoprawnym kierowcą:tak:
Gratuluję jeszcze raz. Rzeczywiście szybko odebrałaś.:-)

A jutro mój wielki dzień, obrona pracy!!! Mam już dość nauki.
I ja trzymam kciuki.:tak:Daj znać jak ci poszło.

A ja dziś po jasełkach jestem w anielskim nastroju:-):-):-):-) jak zobaczyłam mojego synka jako pastuszka to aż mnie za serduszko ścisnęło i oczy się zaszkliły, dla takich chwil naprawdę warto żyć!!!!!!!!!
Świetne przeżycie.:tak:Nie zastanawiałaś się oglądając synka jak ten czas szybko leci? No i poproszę o foty.

Chyba mi się udzieliło Twoje zdenerwowanie ;) Znowu mam kiepską nockę za sobą :dry:
Ale i tak spałam więcej niż wczoraj. Całe 4,5 godziny :)))
Od 4.00 leżałam na łóżku i nie wiedziałam co ze sobą zrobić. No nic. Teraz kawka, śniadanko, prysznic, sprzątanko i do sklepu odebrać resztę zamówienia wyprawkowego :) Może jak już wszystko będę mieć skompletowane, wyprane i wyprasowane to będę spać spokojnie?
Hi hi hi :-D, no to teraz zaczynamy wszystkie cierpieć na bezsenność.

Antar my też trzymamy kciuki :tak:.

A co do spania, to ja w sumie mogę spać, tylko że budzę się tysiąc razy w nocy, chodzę ciągle do wc i już każda pozycja jest dla mnie niewygodna. W rezultacie budzę się tak wypoczęta jakbym w ogóle nie spała :dry:.

Ehh no nic, ja po śniadanku, zbieram się na jakieś zakupy, może mi się humorek poprawi :tak:. Miłego dnia.

-j- To prawda ten czas bardzo szybko płynie jeszcze niedawno był taką małą kruszynką a tu proszę!!
A zdjęcia wkleiłam na zamkniętym

Musze wykorzystać chwilkę że Kacperek jest w przedszkolu i popakować prezenty bo już w poniedziałek nie idzie do przedszkola a przy nim to przecież nie da rady no bo to mikołaj przynosi prezenty:-):-)

ardzesh a może Tobie brakuje magnezu?? moja znajoma też nie mogła spać w nocy i lekarka jej poleciła aby łykała magnez no i troche pomogło. Zapytaj o to swojego lekarza jak będziesz

reklama
antar trzymam kciuki!!!!!!!! przechodziłam to samo 2 miesiące temu, nie daj się im!!! :)

co do spania, ja przesypiam całe noce, wstaję na siusiu ze 2-3 razy, ale nie przeszkadza mi to w spaniu po 10 godzin :D

rano pojechałam do Tesco, duże zakupy już zrobione, a udało nam sie uniknąć tłumów :)
tylko przeziębienie mnie dopadło i teraz gorąca herbatka, chlebek z czosnkiem i kołderka.

Wczoraj jak sprzątałam wieczorem to jakiś odlot mnie złapał, myślałam, że zaraz mi wody odejdą i urodzę, więc chyba zraziłam się na poważnie do mopa.

A rano teściowa nam zrobiła taką III wojnę światową, że do końca dnia z mężem chyba będziemy mieć takie mroczne humory że szkoda gadać. Co najlepsze to awantura bez powodu, bo teściowa miała zły dzień. Golimek szkoda, że bliżej nie mieszkasz, przydałby mi się teraz wypad z tobą odnośnie tego tematu na jakieś ciastko :D

Do góry