asus a moze on ma problemy z przymowaniem pokarmu? Moj Maciek tak ma ;-) po jedzeniu jak sie pręzy to mu zaraz wraca jedzenie do przelyku - czasem sie ulewa... wiec juz wiem ze jak sie pręzy i steka to dlatego ze mu jedzonko wraca i wtedy musze go ponosic czasem nawet z 30 min zanim sie ulozy jedzenie w zoladku
Esputicon i ja kupilam - dzis zastosowalam pierwsza krople... po nocnych meczarniach, dzis od rana tez cos dokuczaja jelitka
stwierdzilam ze podam mu na probe, no i jest juz spokojniejszy - nie wiem czy to zasluga tych kropli, czy nie, ale jeszcze poobserwuje. A wy ile kropel tego podajecie? Czy stosowac to tak ja w ulotce? 1-2 krople 2 razy dziennie czy mozna czesciej jakby taka dawka okazala sie nie skuteczna? 
-j- zupy jem szpitalne i inne obiady
na razie nie eksperynemtuje dla dobra dziecka
za dobrze pamietam jeszcze jak strasznie plakal przez 6godzin po raz pierwszy majac wzdecia
Ponoc smietany nie powinno sie jesc? Co uwazacie? Ja jadlam ze 3 razy do tej pory i chyba bardzo zle na nas nie wplywa...
Esputicon i ja kupilam - dzis zastosowalam pierwsza krople... po nocnych meczarniach, dzis od rana tez cos dokuczaja jelitka

-j- zupy jem szpitalne i inne obiady

Ponoc smietany nie powinno sie jesc? Co uwazacie? Ja jadlam ze 3 razy do tej pory i chyba bardzo zle na nas nie wplywa...