habcia 
oby maz nie zapomnial za szybko o co byla klutnia ;-) zycze ci zeby tak wam sie ukladalo cay czas

chyba tez musze troszke w domu pomarudzic

bo choc maz zajmuje sie synkiem to i tak nie do tego stopnia co bym chciala- nieraz mam wrazenie ze mam dwojke dzieci w domu ;-) jedno malutkie a drugie dorosle ale takie leniwe
golimek mialam tak wlasnie na poczatku gdy sie Maciek urodzil ze za kazdym razem gdy zakwekal albo zaplakal to juz go nosilam, tulilam itp... Teraz juz sie przezwyczailam i nie przeszkadza mi nawet gdy wrzeszczy przy przebieraniu albo myciu ;-) tak jest chyba ze przy drugim dziecku juz sie czlowiek nie stresuje, tak jak przy pierwszym
Nathalie a ja slyszalam ze dzieci najfajniejsze sa w wieku dwoch lat

Zdaje sie ze twoja Inga jest zazdrosna... Na to chyba nic sie nie poradzi. Mam dwie kuzynki ktore sa siostrami i jak byly male (jedna mial roczek) to ta starsza ja wziela z lozeczka i chciala ja celowo upuscic na ziemie

Na szczescie ich mama zauwazyla to i szybko zareagowala. A chciala cos takiego zrobic zeby sie pozbyc mlodszej siostry

Dzieci sa nieraz nieobliczalne
Co do filmow to my mamy konta na stronkach z torrentami... Wszystko tam mamy do sciagniecia;-)
aga221122 
wspoczuje... wiem jaki krzyk jest denerwujacy a dodatkowo martwimy sie ze nie mozemy pomoc maluszkom... Probowalas na brzuszek te "domowe" sposoby? Chyba tak z tego co pamietam

Masaz brzuszka, "rowerek" nożkami, ciepla pieluszka na brzuszek, suszenie brzuszka suszarka, ciepla kapiel... Kazde dziecko jest inne ale trzeba probowac nawet sposobow ktore sydaj sie byc bardzo glupie... Moj sie uspokaja gdy slyszy lejaca sie wode z kranu

No i uwielbia lezec na brzuszku taty ;-)