maran-atha
Fanka BB :)
My planujemy ochrzcić Ale w czerwcu...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
przecież kazdy chrzci wtedy kiedy chce mi też na święta się nie udało i w czerwcu będziemykocyki rewelacja muszę babci pokazać to bedzie na chrzest prezent.
A my naszą Igusie chrzcimy dopiero w lipcu, chyba nie za poźno jak myślicie, wcześniej mamy sesję w szkole i terminy się nakładaja u nas w kościele tylko w 2 i 4 niedzielę są chrzciny.
Może to nie ilość ale jakość ważniejsza? Spróbuj cukier ograniczyć. A może po prostu trzeba więcej czasu żebyś więcej schudła...Ja zaczynam panować nad swoim żywieniem.
Nie muszę się tak obrzerać. Zmniejszam ilość pochłanianych kalorii. Mam nadzieję, że wytrwam dłużej niż kilka dni)) Będę jeść wszystko jak do tej pory, tylko mniejsze ilośći. Bo wkurzam się, że jestem 2 miechy po porodzie a wciaż muszę chodzić w ciuchach ciążowych
Suwak ustawiony do wagi sprzed ciąży, ale będę szczęśliwa, jak schudnę 5 kg i może wtedy się zmieszczę w moje jeansy.