reklama
A co to jest prrrrrr?Kalina w ogóle głośno się nie śmieje, za to przestała gadać wszelki gu ga gi na rzecz robienia "prrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr" całymi dniamiwszystko zaślinione
![]()
Bo moja niunia ostatnio powala na łopatki. Zamiast gugać jak zawsze, albo zjadać dolną wargę (co ostatnio ciągle robiła) to teraz ma manie na wystawienie jezyka i pierdzenie nim. I to właśnie brzmi prrrrrrrrr
więc zastanawiam się, czy Kalina też pierdzi językiem, czy gada prrrr
Nathalie
Fan(ka)
ja jestem straszną szmaciarą, [ z zawodu też]
kocham buszować w sklepach NEXT i H&M....
wiosenna kolekcja w nexcie powaliła na łopatki, letnia zresztą też... szkoda że nie ma w polsce tego sklepu
pamiętam jak jeszcze mieszkałam w polsce i urodziłam tam chłopców, nigdy nie interesowałam się firmówkami dla dzieci [ nazwami sklepów], a że straszna ze mnie szmaciara często wpadałam do ciucholandów. Jak póżniej się okazało to kópowałam praktycznie tylko ciuchy Nexta i h&m ,bo poprostu są mega fajne...
a propo ciucholandów, to nadal bywammam w moim miasteczku taki jeden ; exkluzywny butik;
są w nim ciuchy te same co w innych sklepach na wystawach w tym samym czasie
Ja też uwielbiam Nexta.

Daggy moja też tylko uuuaaaaa, aaaauuuuu...

Byliśmy wczoraj z Kacperkiem u laryngologa i niestety trzeba usuwać trzeci migdałek:-( jest już bardzo przerośnięty i naprawdę nie ma na co czekać, dlatego Kacperuś strasznie chrapie ma wiecznie katar, oddycha buzią i w nocy zdarzają mu się nawet bezdechy. Jak na razie w szpitalu wolny termin to... wrzesień
a ja nie wiem czy dam radę tyle czekać jestem strasznie przerażona tym zabiegiem i tym że trzeba będzie go uśpić że chciałabym mieć to już wszystko za sobą dlatego rozglądamy się po prywatnych klinikach zobaczymy czy będzie nas na nie stać.
kacperek badanie zniósł bardzo dzielnie i w nagrodę pojechaliśmy do McDonaldsa (zaliczyłam sheika i mcchikena i na szczęście nic Cypusiowi nie było)
i jeszcze zahaczyliśmy o Tesco jest bardzo fajna kolekcja letnia dla dzieci
. Bylismy strasznie wymęczeni ale jedyny plus był taki że Cypek jak usnął o 22 to spał do 3 potem do 6:30 co mu się nie zdarzyło od wyjścia ze szpitala.
Zastanawiamy się nad Gorzowem Zieloną lub Poznaniem zaraz bedę dzwonić i pytać o ceny.
Cypuś też ślicznie sie śmieje, guga i bardzo lubi jak się do niego mówi

kacperek badanie zniósł bardzo dzielnie i w nagrodę pojechaliśmy do McDonaldsa (zaliczyłam sheika i mcchikena i na szczęście nic Cypusiowi nie było)

Zastanawiamy się nad Gorzowem Zieloną lub Poznaniem zaraz bedę dzwonić i pytać o ceny.
mikimauro
Fanka BB :)
nathalie- nie wiedziałam że w Wawie jest Next, kiedyś szukałam na necie adresów tego sklepu w polsce i nie znalazłam. to superowo bo ja do wawy mam 25 km[ to moje miasto] hihi....
szczęśliwa1
Fanka BB :)
ojej Jeżyku wspólczuje biedny kacperek :-( a te terminy w szpitalach sa okropne
nie masz sie czego obawiac.Ja mialam wycinanego migdala pod narkoza w wieku 10lat zabiek trwal jakies 15-20min.Byliśmy wczoraj z Kacperkiem u laryngologa i niestety trzeba usuwać trzeci migdałek:-( jest już bardzo przerośnięty i naprawdę nie ma na co czekać, dlatego Kacperuś strasznie chrapie ma wiecznie katar, oddycha buzią i w nocy zdarzają mu się nawet bezdechy. Jak na razie w szpitalu wolny termin to... wrzesieńa ja nie wiem czy dam radę tyle czekać jestem strasznie przerażona tym zabiegiem i tym że trzeba będzie go uśpić że chciałabym mieć to już wszystko za sobą dlatego rozglądamy się po prywatnych klinikach zobaczymy czy będzie nas na nie stać.
kacperek badanie zniósł bardzo dzielnie i w nagrodę pojechaliśmy do McDonaldsa (zaliczyłam sheika i mcchikena i na szczęście nic Cypusiowi nie było)i jeszcze zahaczyliśmy o Tesco jest bardzo fajna kolekcja letnia dla dzieci
. Bylismy strasznie wymęczeni ale jedyny plus był taki że Cypek jak usnął o 22 to spał do 3 potem do 6:30 co mu się nie zdarzyło od wyjścia ze szpitala.
Lezalam w szpitalu tydzien w sumie nie wiem czemu tak dlugo bo teraz to odrazu wypuszczaja.Moja kuzynka miala tylko znieczulenie jakies tam,wycieli i tego samego dnia wypuscili do domu.
Przez jakis czas trzeba jesc miekkie rzeczy,npchleb bez skorki,mieso zmielone,jalepiej jest jesc mleko z chlebem(taka ala papka)
reklama
Ja z nexta mam ful ciuchów -z ciucholandu, cudne ciuszki mają i nawet po kilku praniach pomimo że używane nadal jak nowe -szkoda że w Opolu nie ma.....
nexta to chyba jeden jedyny sklep w złotych tarasach w Wawie jest. ale ceny s a odrażająco-powalające!!!! wolę szukać w szmateksach albo na allegro kupić :-)