reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

>>>>>Pogadajmy sobie -o wszytkim i o niczym<<<<<

reklama
nie wiem czy wy też tak macie: nie znam osobiście tej rodziny o której pisze Agniesia, ale zawsze lecą mi łzy jak coś się przydarzy maluszkowi. Nie potrafię się powstrzymać. I podobnie jak zusia zadaje sobie pytanie dlaczego?

Ja mam tak samo odrazu mnie cos za gardlo chwyta
boze nie wyobrazam sobie takiej tragedii a przeciez takie rzeczy dzieja sie tuz obok nas codziennie:-(

Jakie to wszystko niesprawiedliwe...
to bardzo niesprawiedliwe ....:-:)-:)-(
[*]

-j- śliczne zdjęcie wstawiłaś. Twoje dzieciaczki są super !!!
:tak::tak::tak::tak:

witajcie mamuśki :-):-):-)

nie skomętuje tej strasznej tragedi jaka spotkała tych rodziców bo gardło mi drży, poprostu nie moge.....

podczytuje Was mamuski codziennie, ale jakoś mam doła i nie moge klikać, będziemy w kontakcie :tak::tak::tak:

straszne te historie :-( nawet sobie nie potrafie sobie tego wyobrazic przez co przechodza tacy rodzice...

mikimauro a co to za dół? u mnie ostatnio też jakos smutaśnie...

-j- fotka ekstra! pozazdroscic super rodzinki :-) a co to za fotelik masz dla małej? wyglada fajnie i solidnie, a my powoli przymierzamy sie do zmiany nosidelka na fotelik

:-:)-:)-:)-(nie potrafie nawet w mikroskopijnej cząstce wyobrazić sobie tych wszystkich mam cierpienie, to bardzo nie sprawiedliwe i przykre, czasami odwiedzam kącik zadumy, wczoraj tez podczytałam mamuśki, jedna mama mieszka tu w Irlandi w 40 tygodniu ciaży urodziła martwe dzieciatko, jak się okazało już nie żyło chyba od 36 tygodnia, serce by mi pękło....podejście irlandzkich lekarzy i te ich cholerne zasady [ wszystko naturalnie] rozbrajają mnie, to bardzo przykre i nie sprawiedliwe.... codziennie dziękuje Bogu za moje dzieci i prosze o zdrowie dla nich i mojego męża, innych mażeń nie mam , tylko zdrowie dla moich bliskich.....
dla Was mamuśki i dla Waszyk przekochanych dzieciaczków dużo zdrówka życze....a dla aniołków mamusiek z forum zapalam światełko
[*]
[*]
[*]

mikimauro w Polsce jest podobnie :tak: przy moim porodzie jakby wczesniej ktos zareagowal (cesarskie ciecie, wczesniejsze podanie oksy, cokolwiek co nie bylo zwiazane z lezeniem i czekaniem) to moze Maciek urodzilby sie bez niedotlenienia :nerd: No a tak przez to ich zwlekanie wyszlo jak wyszlo :eek: Najwazniejsze ze dla nas to sie dobrze skonczylo, ale w mojej sytuacji jest naprawde wiele osob :baffled: Czytalam juz o roznych bledach popelnianych przez lekarzy przy porodach...mimo to nic sie nie zmienia :no:

reklama
Córeczce mojej koleżanki wyrwali staw barkowy, do dzis dnia rączka niestety niesprawna, choc dziewczynka ma 10 lat- śliczna buzia a rączka po prostu wisi....
No moja historia o ktorej pisałam to też ktoś jest winien....

Do góry