reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

>>>>>Pogadajmy sobie -o wszytkim i o niczym<<<<<

Ostatnio w szpitalu w którym rodziłam zmarła młoda dziewczyna miała wadę serca i najgorsze córeczka nigdy nie pozna mamę:(

reklama
Ale się smutno tu zrobiło...

Już nie pamiętam kto pytał, chyba Ewelinka, o garnki Tefal Inginio i przypomniało mi się dopiero teraz, że kuzynka na wesele zażyczyła sobie coś takiego
Patelnie TEFAL 24cm i 28cm Combino (701703670) - Aukcje internetowe Allegro
znalazłam tylko linka do patelni, ale wiem, że ona dostała większy komplet. Jest to coś pośredniego, bo ta rączka się obraca, a o Inginio jak chciałam kupić to czytałam, że się te obrzeża niszczą od przekładanej rączki.

Dziewczyny wpadlam tylko na chwile...ostatnio same nieszczescia....od wtorku siedze w szpitalu z M. Mial w pon wieczorem straszny wypadek...z calym impetem wjechal mu motocylkista w auto...facet zmarl na miejscu a M z obrazeniami kręgoslupa jest w szpitalu:((( M mial strsznie duzo szczescia w tym nieszczesciu bo o maly wlos a i on by zginąl:(((
Masakra:(( Pale fajki jak smok:(( jak sobie pomysle ze moglam go starcic:((( A motocylkista osieroci 4 dzieci:((((( Mial 39 lat i jechal przynajmniej 140 na godzine...po prostu nie zatrzymal sie na czerwonym:((((((((

monia no szkok :szok::szok::szok: trzymaj się dzielnie, oby wszystko skończyło się dla was dobrze i M szybko wrócił do zdrowia. Czasem mam wrażenie, że niektórzy ludzie nie myślą całkiem o konskwencjach swojej brawury, a inni cierpią przez ich głupotę...

monika trzymaj się. Właśnie, ludzka głupota i brawura nie zna granic, a to co motocykliści wyprawiają na polskich drogach, woła o pomstę do nieba. Szybkiego powrotu do zdrowia dla męża.

Dziewczyny wpadlam tylko na chwile...ostatnio same nieszczescia....od wtorku siedze w szpitalu z M. Mial w pon wieczorem straszny wypadek...z calym impetem wjechal mu motocylkista w auto...facet zmarl na miejscu a M z obrazeniami kręgoslupa jest w szpitalu:((( M mial strsznie duzo szczescia w tym nieszczesciu bo o maly wlos a i on by zginąl:(((
Masakra:(( Pale fajki jak smok:(( jak sobie pomysle ze moglam go starcic:((( A motocylkista osieroci 4 dzieci:((((( Mial 39 lat i jechal przynajmniej 140 na godzine...po prostu nie zatrzymal sie na czerwonym:((((((((

oby Twój mąż jak najszybciej wrócił do zdrowia i serdecznie mu współczuję, bo nawet skoro to nie jego wina, to takie wyrzuty sumienia pozostostają do końca życia :( trzymajcie się dzielnie

o kurcze Monika, chyba w tym wszystkim mozna powiedziec, ze ktoś nad Wami czuwa...wczoraj tez widzialam jak motor wjechal w samochód, ale wszyscy jechali powoli wiec poza stłuczonym łokciem motocyklisty i przestraszona laską w aucie nic sie nie stało. to juz mój 3 wypadek na trasie praca-babcia-dom, przy którym jestem chwile po...aż ciarki mi przechodzą jak myśle, że mogłam być chwile wczesniej - zwłaszcza jak wypadek jest poważniejszy.
życze zdrówka dla męża, a Ty sie trzymaj i nie fajkuj tyle...

monikawroclaw trzymam za was kciuki!!! :tak::tak::tak:

strasznie nie lubie takich nieodpowiedzialnych motocyklistow :-( jeden taki wypadek a skutkiem jest wielka tragiedia dla wielu osob :no::wściekła/y: moj wujek mial taki sam wypadek - jechal z rodzina samochodem i wjechal w nich motocyklista :szok::no: rodzinie nic sie nie stalo, tylko wujek juz kilka miesiecy lezy w szpitalu z ciezkimi obrażeniami :baffled:

Moniko ...trzymaj sie kochana ... najwazniejsze ze M jest w jednym kawalku
Duzo zdrowka dla niego i zyczymy szybkiego powrotu do zdrowia ...ukochaj Mateuszka od Nas .... BUZIACZKI :happy2::happy2::happy2:

reklama
Do góry