reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

>>>>>Pogadajmy sobie -o wszytkim i o niczym<<<<<

ciekawa jestem, ile pośpi??:-) jak ją wyjęłam z wody to wydała krzyk z siebie i poszłą spać dalej...

a z innej beczki- przypomniala mi się dziś Niunia- pamietacie ją i jej córeczkę?? poszperałam, poczytałam, dawno jej nie było na forum, ale siedzę i ryczę jak głupia, bo przeczytałam kilka postów matek, które straciły dzieci... nie mogę sie uspokoic, nie wiem, co się stało...

reklama
Czy któraś z was wybiera się na AIR SHOW ( pokazy lotnicze) do Radomia?
Elwis ty? Hy? Nie? Chętnie się spotkam z lutową mamą.:tak::-)

bylam w zeszlym roku w Krk na tych pokazach, a w tym roku w Krk jeden samolot rozbil sie zaraz po starcie :dry: raczej juz sie nie wzbiore na ten pokaz nigdy :-p:blink:

Dziewczyny będę w ten weekend od 29 w sobotę do poniedziałku w Krakowie u rodziny. Może któraś chce się z nami spotkać( mam na myśli siebie i Zosię) Sporo Was chyba z Krakowa:tak:

nooo prosze :-D ja niestety nie moge...weekend mam na full zajety bo u mnie w rodzinie weselicho w ten weekend :tak:imprezaaaaaaa bedzieeeee :-)

tak, to ona, Mała owinęła sobie nóżkę pępowiną... ciekawe, jak ich starania o drugie??:-(

:blink: tez sobie ja przypominam co jakis czas :tak: cztalam jej posty na pozegnaniach i pisala cos o staraniach nad kolejnym dzieckiem... zdaje sie ze ostatnie posty napisala w marcu :tak:

-j-, teraz mnie nie będzie w Radomiu, ale w październiku się wybieramy, to się wtedy z chęcia się spotkam:-)
Kurde a ja komputer mam na górze, z dzieciakami ciągle na dole, bo tam serce domu kuchnia, jeszcze teraz pilnuję psa aby wszystkich naszych rzeczy nie pogryzł.

No nie, no nie, takie awantury a ja dopiero teraz czytam. Musiałam się duuuużo cofnąć wstecz żeby zrozumieć o co chodzi. W każdym razie muszę tu zaglądać częściej :)

Przed chwila maly z usmiechem na ustach powiedzial ma ma jak ja uwielbiam takie chwile:-):-):-)Oczywiscie zdarzalo mu sie to juz wczesniej,ale przewaznie jab byl zly czy mu sie cos nie podobalo,wtedy z podkowa na ustach krzyczal mamam :-D

reklama
Do góry