reklama
Postrzalka
Oliwciowa maminka
a tak się ostatnio zastanawiałam jak tam metamorfoza Ci wyszła, szybko się chwal Nam tutaj, tym bardziej że zadowolona jesteś :-)
szczęśliwa1
Fanka BB :)
jezyku
-j-
was cały czas brakuje ale nie zapominamy o was;-)![]()

ana545
Mama Gabrysia
My tez w domu siedzimy normlnie nie sposob wyjsc
Jezyku pozdrawiam :-)
Jezyku pozdrawiam :-)
jak juz byla mowa o nowych fryzurach to sie pochwale ze zafarbowalam sie na czern a tym samym spelnilam jedno z marzen mojego meza
to byla taka niespodzianka dla niego na Dzien Chlopaka 
Do tej pory tylko raz mialam czern na wloskach, i musze przyznac ze ciemniejsze wloski sa dla mnie zdecydowanie lepsze niz blond ;-)

Do tej pory tylko raz mialam czern na wloskach, i musze przyznac ze ciemniejsze wloski sa dla mnie zdecydowanie lepsze niz blond ;-)
larkaa no i gdzie ta fotka??
Oj pogoda była niesamowita ostatnio
A we środę, gdy tak wiało i lało u nas okropnie wybrałam się na zakupy. Nie miałam wyjścia, to był jedyny dzień gdy miałam na to czas, a przede wszystkim gdy mój tata mógł przyjść i zająć się Wercią - moja mama pracuje całymi dniami, tak samo jak mąż. Prawie głowę mi urwało
Za to dziś pogoda super - mroźnie, ale słoneczko pięknie świeciło.
Oj pogoda była niesamowita ostatnio

maltanka
Fanka BB :)
jak juz byla mowa o nowych fryzurach to sie pochwale ze zafarbowalam sie na czern a tym samym spelnilam jedno z marzen mojego mezato byla taka niespodzianka dla niego na Dzien Chlopaka
oj co do farbowania to ja też oststnio zafarbowałam się na ciemne. mój M też woli ciemne.

reklama
Gdyby sie komus weekendowo nudziło...
Demotywatory.pl
... głupota ludzka jest nieśmiertelna - intRygantka - blog dostępny pod adresem intrygantka.pinger.pl
Demotywatory.pl
... głupota ludzka jest nieśmiertelna - intRygantka - blog dostępny pod adresem intrygantka.pinger.pl