reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

>>>>>Pogadajmy sobie -o wszytkim i o niczym<<<<<

reklama
jak juz byla mowa o nowych fryzurach to sie pochwale ze zafarbowalam sie na czern a tym samym spelnilam jedno z marzen mojego meza :-D to byla taka niespodzianka dla niego na Dzien Chlopaka :tak:
Do tej pory tylko raz mialam czern na wloskach, i musze przyznac ze ciemniejsze wloski sa dla mnie zdecydowanie lepsze niz blond ;-)

larkaa no i gdzie ta fotka??

Oj pogoda była niesamowita ostatnio :shocked2: A we środę, gdy tak wiało i lało u nas okropnie wybrałam się na zakupy. Nie miałam wyjścia, to był jedyny dzień gdy miałam na to czas, a przede wszystkim gdy mój tata mógł przyjść i zająć się Wercią - moja mama pracuje całymi dniami, tak samo jak mąż. Prawie głowę mi urwało :szok: Za to dziś pogoda super - mroźnie, ale słoneczko pięknie świeciło.

jak juz byla mowa o nowych fryzurach to sie pochwale ze zafarbowalam sie na czern a tym samym spelnilam jedno z marzen mojego meza :-D to byla taka niespodzianka dla niego na Dzien Chlopaka :tak:
Do tej pory tylko raz mialam czern na wloskach, i musze przyznac ze ciemniejsze wloski sa dla mnie zdecydowanie lepsze niz blond ;-)

oj co do farbowania to ja też oststnio zafarbowałam się na ciemne. mój M też woli ciemne.:tak:

reklama
Do góry