reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

>>>>>Pogadajmy sobie -o wszytkim i o niczym<<<<<

maltanka co jest w tych czarnulkach takiego ze mezczyzni za nimi szaleja :-p:-D

justa oj moj maz ma caly zboir tych demotywatorow na komp ;-) przyznam ze to śmieszne jest :-)

reklama
przeżyłam panieńskie kumpeli :)
Wczoraj jak wychodziłam z domu to miałam łzy w oczach. Głupie, ale prawdziwe :-p
Kilka razy wysyłałam smsa zwiadowczego do małża, ale odpisywał że wszystko ok.
Wróciłam do domu o 3, chociaż zakładałam, że wrócę jak Kopciuszek ;-):-p o 24.
Odnowiłam kontakt z moją przyjaciółką z ławki (która wyjechała na wiele lat poza granice kraju i kontakt się urwał :zawstydzona/y::-() ale już jesteśmy umówione na przyszły tydzień na plotki, żeby poznała Milę i żeby się w niej zakochała ;-)
Impreza fajna, chociaż do tej pory dudni mi w uszach. Właśnie dlatego nie lubię dicho :confused2::-p ale wybawiłam się, wytańczyłam, wypiłam moje ulubione mohito, za którym tak bardzo tęskniłam :) a jak wróciłam to...
Mila przez sen łkała i łkała :-:)-( czyli płakała za mną a mnie nie było :-( a mąż nie chciał się przyznać w smsach :confused2: po jakimś czasie przestała łkać i spała ciurkiem do 7 rano :szok: zrobiłam modyfikowne mleczko i spała do 9 :szok: Chyba długo płakała wczoraj, że się tak zmęczyła.

ja tak samo przezywalam pierwsze wyjscie na noc z domu :-p płacz i niepokuj... kilka telefonow do meza, aby wiedziec co u nich, no i kazalam mezowi zadzwonic jak juz maly zasnie.... czekalam do 21.30 na telefon i juz cala zestresowana bylam bo maly wtedy zasypial o 19 :-p ale im swietnie poszlo i maly przespal cala noc bez pobudki :sorry:

ja jak pierwszy raz zostawiłam chłopaków samych to też co chwilę pisałam do męża, nie dzwoniłam, żeby nie obudzić młodego:sorry: wychodziłam wtedy w dzień, a Matik całą moją nieobecność przespał;-) ale telefon cały czas w ręku, bo gdyby dzwonił to nie usłyszę i takie tam:sorry:

aaa no bo zapomnialam dodac ze dzwonilam z 5 razy ale maz nie odbieral wiec sie zaczelam naprawde martwic :-p sms nie pisalam, bo i tak nie mialby mozliwosci odpisac zajmujac sie malym;-)

Cześć Kochane:-)
Mam nadzieję, że jeszcze do końca nie zapomniałyście o mnie...
Ardzesh przyuważyła mnie na naszej klasie i obiecałam, że się odezwę. Cholera na nic nie mam czasu, dzieciaki są mega absorbujące, mąż i nasz szczeniak też, do tego mamy remont, zaczęłam podyplomówkę i padam na ryjek. Nie mam czasu poczytać co piszecie i potem nie mogę się z powrotem wdrożyć w forum.
Postaram się poprawić i mam nadzieję, że u Was i u Waszych dzieciaczków wszystko dobrze.

golimek ? a kto to taki ???:-) pewnie, że zapomniałyśmy !

ardzesh, no no zazdroszczę. Chociaż przyznam szczerze, że gdybym miała do wyboru nocną imprezkę z najlepszym towarzystwem czy spokojny sen... wybrałabym to drugie.
Jestem tak zmęczona, że jedyne o czym marzę to przespanie całej nocki bez pobudki.

golimek ? a kto to taki ???:-) pewnie, że zapomniałyśmy !

ardzesh, no no zazdroszczę. Chociaż przyznam szczerze, że gdybym miała do wyboru nocną imprezkę z najlepszym towarzystwem czy spokojny sen... wybrałabym to drugie.
Jestem tak zmęczona, że jedyne o czym marzę to przespanie całej nocki bez pobudki.

Ja też żadnego golimka nie znam :-p:-p:shocked2:.
I od imprezy też wolałabym spanie nocne :zawstydzona/y::zawstydzona/y::-:)tak:

reklama
Dziewczyny nie bylo mnie tylko kilka dni,a wy naskrobalyscie tyle,ze z trudem to nadrobilam:-pJesli chodzi o fruzury to od porodu bylam juz 3 razy u fryzjera,takze zdazylam juz sobie zrobic blond pasemka,farbowanie(zakrywanie pasemek)cieniowanie i grzywke,obecnie jestem na etapie zapuszczania grzywki Znow chcialabym cos zmienic,ale to dopiero przed swietami:tak:

Do góry