reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

>>>>>Pogadajmy sobie -o wszytkim i o niczym<<<<<

reklama
Ja tak nie w temacie. Czy któraś z Was może spodziewa się już następnego dziecka?

golimek, ja też mysle o kolejnym :-) chcialabym juz za chwile, ale pewnie poczekam jeszcze z 2 lata.

labudka ja tak samo jak Ty chciałabym już, ale jeszcze zaczekam. jedno nie mało kosztuje, a tu jeszcze drugie:sorry:

a tak wogóle to witajcie poniedziałkowo.

miałam coś wam pisać i się zawiesiłam:sorry: nawiedziła mnie dzisiaj @ i boli mnie brzuch jak chol***:crazy::crazy::crazy:

mam zaplanowane pranie na dzisiaj i nawet nie chce mi się wstć pralkę włączyć.

Ja nie planuję na razie i chyba skończę na jednym.
A ja z innej beczki.Załamałam się normalnie weszłam na forum sierpniówek.A tam dzieci nie które nie mają jeszcze 4mc a matki podają dzieciom takie pożywienie że się nie mieści w głowie.I że słoiczki u nich po 4mc znaczą że można dawać w 4mc albo w 3mc. A wiadomo że znaczy że w 5mc. Ale tu pustki.

agi pamiętam jak my się dziwiłyśmy jak styczniówki 09 2-3 miesięcznym dzieciom zaczynały rozszerzać dietę:szok: ale każda mam robi tak jak uważa:sorry:

Jolek, żyję i mam się nieźle kochana:-):-):-)

Ja tak nie w temacie. Czy któraś z Was może spodziewa się już następnego dziecka? albo wkrótce planuje się zaciążyć? Ja się ciągle łapię na tym, że chciałabym mieć trzecie...ale wiem przez najbliższe 2-3 lata nie da rady, no ale bym chciała. Chyba oszalałam:szok:

golimek ja też już bym chciała, ale zaraz włącza mi się rozum, że przecież nie dam rady, a jeszcze jak drugie będzie takie skręcone jak Matik to nie wyrobie:eek::rofl2: a marzyłą mi się zawsze trójeczka:sorry:

golimek ja też już bym chciała, ale zaraz włącza mi się rozum, że przecież nie dam rady, a jeszcze jak drugie będzie takie skręcone jak Matik to nie wyrobie:eek::rofl2: a marzyłą mi się zawsze trójeczka:sorry:

skręcone :-):-):-) rozbawiłaś mnie, a co on ma skręconego, toż to cud, miód i malina chłopak:tak:

mi też się marzyła zawsze 3:tak:

golimek My w maju rozpoczniemy staranka:-);-) Jak się zaraz uda to bedzie następne lutowe:-D:-D:-D chociaż tak ostatnio myślałam że fajnie było by urodzić w kwietniu 2011 Moja babcia będzie miała wtedy 90 lat

Dzisiaj ktos mi podmienił dziecko chyba az mi się odechciewa drugiego

Marudzi spac nie chce 10 min spała na rękach jak ja kłade to ryk jeść też nie chce.Normalnie mam dosc chyba mnie dzisiaj nerwowo wykończy:wściekła/y:

Ja tez chcialabym drugie dzieciatko, ale chyba jeszcze nie jestem gotowa...:zawstydzona/y: Moze to glupie, ale czasami sie zastanawiam, czy kiedys bede potrafila podzielic milosc, tak, zeby nie krzywdzic ktoregos maluszka...:zawstydzona/y:

Kurcze, ostatnio czytalam o pracujacych mamach i tak sobie pomyslalam, ze maja niezle przechlapane - w sensie ciagle na wysokich obrotach, a dzisiaj co? Uswiadomilam sobie, ze ja za miesiac tez wracam do pracy!:szok: Dopiero teraz to do mnie dotarlo...:zawstydzona/y: Ale co tam, teraz zyje swietam w Polsce, to juz za 3 tyg.!!!! Juppppi!!!!:-)

reklama
Cieszę się za o mnie nie zapomniałyście :D Ja jestem mega zła, na 13 byłam umówiona z takim doktorkiem na badania do pracy mgr i dobrze, że zadzowniłam bo kazał mi przyjść na 16.30. Przez niego wszystko się podwójnie przeciąga, jest strasznie upierdliwy i dokuczliwy, wszystko robi, żeby mnie wkurzyc, dokłada mi pracy. Ja taka głupia nie jestem i zawsze ide do mojego promotora i pytam się jego, bo tez idiota specjalnie to robi!!! wrrrrrrrrrrr

Do góry