reklama
maltanka
Fanka BB :)
Ja tak nie w temacie. Czy któraś z Was może spodziewa się już następnego dziecka?
golimek, ja też mysle o kolejnym :-) chcialabym juz za chwile, ale pewnie poczekam jeszcze z 2 lata.
labudka ja tak samo jak Ty chciałabym już, ale jeszcze zaczekam. jedno nie mało kosztuje, a tu jeszcze drugie

a tak wogóle to witajcie poniedziałkowo.
miałam coś wam pisać i się zawiesiłam

mam zaplanowane pranie na dzisiaj i nawet nie chce mi się wstć pralkę włączyć.
maltanka, weź nospe i do boju ;-)
tez chcialam tą kule kupic, ale ze jej akurat nie było to kupilam takiego pieska
Pati i Maks Zabawki interaktywne � Piesek Interaktywny Fred TL1064900 Towary
tez gra, szczeka, węszy :-) i chodzi i mały nawet za nim próbuje podpełzać, a o to mi chodziło :-)
tez chcialam tą kule kupic, ale ze jej akurat nie było to kupilam takiego pieska
Pati i Maks Zabawki interaktywne � Piesek Interaktywny Fred TL1064900 Towary
tez gra, szczeka, węszy :-) i chodzi i mały nawet za nim próbuje podpełzać, a o to mi chodziło :-)
maltanka
maltanka, weź nospe i do boju ;-)
właśnie wzięłam mam nadzieję, że pomoże

piesek fajny.
ja mam nadzieję, że Hubert przyzwyczai mi się do tej kuli, dam mu na gwiazdkę, zobaczymy.
Ja nie planuję na razie i chyba skończę na jednym.
A ja z innej beczki.Załamałam się normalnie weszłam na forum sierpniówek.A tam dzieci nie które nie mają jeszcze 4mc a matki podają dzieciom takie pożywienie że się nie mieści w głowie.I że słoiczki u nich po 4mc znaczą że można dawać w 4mc albo w 3mc. A wiadomo że znaczy że w 5mc. Ale tu pustki.
agi pamiętam jak my się dziwiłyśmy jak styczniówki 09 2-3 miesięcznym dzieciom zaczynały rozszerzać dietę

Jolek, żyję i mam się nieźle kochana:-):-):-)
Ja tak nie w temacie. Czy któraś z Was może spodziewa się już następnego dziecka? albo wkrótce planuje się zaciążyć? Ja się ciągle łapię na tym, że chciałabym mieć trzecie...ale wiem przez najbliższe 2-3 lata nie da rady, no ale bym chciała. Chyba oszalałam![]()
golimek ja też już bym chciała, ale zaraz włącza mi się rozum, że przecież nie dam rady, a jeszcze jak drugie będzie takie skręcone jak Matik to nie wyrobie

maltanka
golimek ja też już bym chciała, ale zaraz włącza mi się rozum, że przecież nie dam rady, a jeszcze jak drugie będzie takie skręcone jak Matik to nie wyrobiea marzyłą mi się zawsze trójeczka
![]()
skręcone :-):-):-) rozbawiłaś mnie, a co on ma skręconego, toż to cud, miód i malina chłopak

mi też się marzyła zawsze 3

mary105
golimek My w maju rozpoczniemy staranka:-);-) Jak się zaraz uda to bedzie następne lutowe

chociaż tak ostatnio myślałam że fajnie było by urodzić w kwietniu 2011 Moja babcia będzie miała wtedy 90 lat
Dzisiaj ktos mi podmienił dziecko chyba az mi się odechciewa drugiego
Marudzi spac nie chce 10 min spała na rękach jak ja kłade to ryk jeść też nie chce.Normalnie mam dosc chyba mnie dzisiaj nerwowo wykończy

Dzisiaj ktos mi podmienił dziecko chyba az mi się odechciewa drugiego
Marudzi spac nie chce 10 min spała na rękach jak ja kłade to ryk jeść też nie chce.Normalnie mam dosc chyba mnie dzisiaj nerwowo wykończy

Ja tez chcialabym drugie dzieciatko, ale chyba jeszcze nie jestem gotowa...
Moze to glupie, ale czasami sie zastanawiam, czy kiedys bede potrafila podzielic milosc, tak, zeby nie krzywdzic ktoregos maluszka...
Kurcze, ostatnio czytalam o pracujacych mamach i tak sobie pomyslalam, ze maja niezle przechlapane - w sensie ciagle na wysokich obrotach, a dzisiaj co? Uswiadomilam sobie, ze ja za miesiac tez wracam do pracy!
Dopiero teraz to do mnie dotarlo...
Ale co tam, teraz zyje swietam w Polsce, to juz za 3 tyg.!!!! Juppppi!!!!:-)

Kurcze, ostatnio czytalam o pracujacych mamach i tak sobie pomyslalam, ze maja niezle przechlapane - w sensie ciagle na wysokich obrotach, a dzisiaj co? Uswiadomilam sobie, ze ja za miesiac tez wracam do pracy!

Ewelinka:)
jesteśmy rodzicami:)
mam tak samo jak Ty...Ja tez chcialabym drugie dzieciatko, ale chyba jeszcze nie jestem gotowa...Moze to glupie, ale czasami sie zastanawiam, czy kiedys bede potrafila podzielic milosc, tak, zeby nie krzywdzic ktoregos maluszka...
![]()

reklama
Cieszę się za o mnie nie zapomniałyście
Ja jestem mega zła, na 13 byłam umówiona z takim doktorkiem na badania do pracy mgr i dobrze, że zadzowniłam bo kazał mi przyjść na 16.30. Przez niego wszystko się podwójnie przeciąga, jest strasznie upierdliwy i dokuczliwy, wszystko robi, żeby mnie wkurzyc, dokłada mi pracy. Ja taka głupia nie jestem i zawsze ide do mojego promotora i pytam się jego, bo tez idiota specjalnie to robi!!! wrrrrrrrrrrr