reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

>>>>>Pogadajmy sobie -o wszytkim i o niczym<<<<<

reklama
Meg i Miki - dziewczyny i ja sie dolaczam do zyczen, spoznione ale szczere! :-)

I ja sie witam po Swietach, Swieta minely nam spokojnie, z moimi rodzicami, pod znakiem chyba miliona prezentow dla dzieci. No i w pociagu z Duesseldorfu chyba cos podlapalam, bo chodze podziebiona od kilku dni i nie chce mi minac, a dzis i Julianek dostal katarku.
Julianek trzyma sie dzielnie, leukocyty znow ida w gore, w poniedzialek mamy USG i tomografie, a we wtorek narada lekarzy, jaki ma byc kolejny krok w terapii.

Dziewczyny, wszystkiego dobrego na Nowy Rok!

habcia - kuruj synka, mam nadzieje, ze Nowy Rok przyniesie rozwiazanie Waszych problemow finansowych:happy2:

A ja życzę wam wszystkim razem i każdej z osobna SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
jak najmniej problemów, samych radości i zdrówka dla naszych dzieciaków :)

Habciu- to średnio Wam się autko spisało:-:)-( oby tylko Maks wyzdrowiał, to na pewno ze wszystkim sobie poradzicie!trzymam kciuki!:tak:

MamoFlavii- ucałuj Smyka!! Dzielny Bobas!:tak::tak: a Ty główkę czosnku zajadaj!!!:-p

My dziś po domowemu i w piżamkach witamy Nowy Rok, może napiję się piwka i Hanka cyca w końcu nie dostanie w nocy??

Życzę Nam wszystkim dobrego tego roku 2010... w zdrowiu i radości...

a za niecałe 3 tygodnie Elwisowa Gaba otworzy maraton ROCZKÓW!!!:-):-):-) Jenyyyy ale mi to zleciało...:-D

mamoflavii super, że leukocyty idą w góre. kuruj sie i w nowym roku Tobie szczególnie życze zdrówka dla całej rodziny i samych dobrych wiesci od lekarzy Julianka

martussa, ja cały czas jestem w szoku, ze za chwile zaczna sie roczkowe imprezki :-) nie dociera to do mnie do tego stopnia, ze jak ktos mnie pyta ile młody ma m-cy to czesto odpowiadam, ze 8 :-D

habciu, no jak sie kurcze sypie to wszystko naraz :-( mam nadzieje, ze po tym szaleństwie, bedziecie mieli troche wiecej szczesliwego spokoju

Ja tak samo nie mogę uwierzyć zę nie długo rok nasze maleństwa będą miały.:tak:
U nas już we wtorek 11 mc minie:-) I tylko niecałe 5 tyg. zostanie do roczku:tak::-)

a za niecałe 3 tygodnie Elwisowa Gaba otworzy maraton ROCZKÓW!!!:-):-):-) Jenyyyy ale mi to zleciało...:-D
Jeny, wiesz że łzy mi stanęły w oczach jak to przeczytałam, matko jak ten czas szybko minął :szok:
mamoflavii super, że leukocyty idą w góre. kuruj sie i w nowym roku Tobie szczególnie życze zdrówka dla całej rodziny i samych dobrych wiesci od lekarzy Julianka
Dokładnie, najważniejsze życzenia dla Was to zdrówka i pokonania tego cholerstwa.

A dla wszystkich forumowych koleżanek, bobasów i całych rodzin życzę wszelkiej pomyślności, samego szczęścia i dużo, duuuuużo pieniędzy ;-):-D w tym nadchodzącym 2010 roku :-):-):-)

U nas końcówka roku bardzo smutna, tej nocy na naszych rękach odeszła nasza króliczka Gaga. Miała ostre zapalenie płuc, bo tępy weterynarz tydzień wcześniej odstawił jej antybiotyk twierdząc że jest zdrowa. Bardzo się męczyłą ale już nie będę opisywać, gdy przestała oddychać poczułam sporą ulgę bo jj agonia trwała zdecydowanie zbyt długo i zbyt brutalnie. Traktowaliśmy ją jak waznego członka rodziny, a dla mojego męża była prawie drugą córeczką, ale my mamy bzika na punkcie zwierząt, kochamy je ogromnie. ?Bardzo mi źle dzisiaj, wszędzie pustka, wszędzie jej ślady, nawet Zosi nie mogę już śpiewać kołysanek o króliczycy. Maja ma znowu psią depresję. To był wyjątkoy królik który myślał że jest psem.

reklama
To ona

Załączniki

• Obraz 379.jpg
    Obraz 379.jpg
    29,4 KB · Wyświetleń: 38
Do góry