reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

>>>>>Pogadajmy sobie -o wszytkim i o niczym<<<<<

reklama
Pustki ;) i nawet w taka pogode sie nie chce nikomu zagladac....

maltanka szukasz pracy juz teraz? ja poki co sie rozgladam za praca dla mnie i powiem ci ze nie jest latwo. Praca biurowa dla kobiet co sa po studium ma bardzo duzo kandydatow. A od jesieni zamierzalam pracowac i mam nadzieje ze mi sie uda ;) Zachacze sie na pol roku w firmie a pozniej staranie o kolejnego maluszka :D

a u mnie z pracą d*pa wyszła. szef po jednym dniu mi podziękował bo "za wolno pracowałam":dry::dry: no sorki, ale pierwszego dnia gdy się jeszcze nie orientuje co i jak działa w firmie trudno pracować tak jak starzy pracownicy:dry::dry: ale nie mam co żałować, fakt że praca w zawodzie by była, ale kasy malutko. szukam więc dalej:happy:

Anius :szok::szok: co za szef teraz to już kurcze w pierwszy dzień chcą żeby człowiek zaraz pracował jak pracownik z 5 letnim stażem:dry: edit. doświadczeniem miało być

Ostatnia edycja:
oj tak Martussa wymówkę miał świetną:baffled::dry: jestem grafikiem komp. u mnie w mieście są 3 spore drukarnie, ale wszystkie stanowiska pracy obsadzone rodziną:dry: w jednej z nich nawet pracowałam troszkę, ale się zwolniłam bo "nie byłam z rodziny" i tylko przynieś, wynieś pozamiataj do mnie więc dzięki ale nie:sorry2: niby mogłabym tam wrócić, ale nie mam jakoś ochoty. szukam więc czegoś innego. z kolei w tych mniejszych płacą grosze, po odliczeniu dojazdów ledwo 1000zł by mi wyszedł.

maltanka szukasz pracy juz teraz? ja poki co sie rozgladam za praca dla mnie i powiem ci ze nie jest latwo. Praca biurowa dla kobiet co sa po studium ma bardzo duzo kandydatow. A od jesieni zamierzalam pracowac i mam nadzieje ze mi sie uda ;) Zachacze sie na pol roku w firmie a pozniej staranie o kolejnego maluszka :D

nimfii a no szukam już teraz, tylko ja szukam już w miarę stałej pracy, u nas też nie jest łatwo, ofert praktycznie żadnych nie ma, tylko znajomości, rodzina itp.:baffled: ale na razie się nie dołuję, daję sobie czas do jesieni, potem się zacznę martwić:sorry2:

anius:szok: co za koleś:baffled:

reklama
Do góry