Martussa82
Hankowa Matka-Wariatka :)
No i mała zapowiada się duża,
hihihi....
oooo, Aniuś -nie doczytałam Twojego posta... gdzie pracujesz?
Ostatnia edycja:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No i mała zapowiada się duża,
Już miałam pisać, że Mila już jest nocnikowa, a tu przed chwilą zrobiła siku do majtekJak dalsze postępy Mili? wjeżdżacie mi na ambicje![]()
hooba - moja Mila tak miała jeszcze przed dwoma miesiącamiWtedy pierwszy raz zrobiła siku do nocnika w życiu! Pokaż Bartowi, że Pan Misio robi siusiu, bij brawo, innym razem inna zabawka i może Bart się przyzwyczai :>
U nas już się zaczęły :-) w kwietniu kończy mi się umowa w pracy, której na pewno mi nie przedłużą, więc nie ma na co czekać. Suknia ślubna ma drobny zapas materiału, więc jeszcze taki dwumiesięczny brzuszek zakryje ;-)zdecydowaliśmy się załatwić naszemu synowi jakieś towarzystwo, także może wkrótce jakieś staranka się rozpoczną![]()