reklama
martucha020290
Fanka BB :)
Ja jeść nie moge. Z synem przytylam 18kilo i nie chcialabym znowu tyle. Na wymioty mnie bierze teraz, zypelnie inna ta ciaza niz z synem 
wieczór mija leniwie. Starszy gra a mlodszy tworzy dziela w paint.
Missiiss jak ty to zrobilas ze tylko 6??
wieczór mija leniwie. Starszy gra a mlodszy tworzy dziela w paint.
Missiiss jak ty to zrobilas ze tylko 6??
Niobe moj jakos tych dluzszych bajek nie toleruje
on raczej swinke peppe, diego, dore i takie podobne
odpoczywaj odpoczywaj 
Martucha wspolczuje nudnosci
Wreszcie moje robaczki zasnely!! Hurrraaa chwilka dla mamuski
moj na grilu u znajomych ale co tam sam chlopina caly czas siedzi to niech sie rozerwie 
Martucha wspolczuje nudnosci
Wreszcie moje robaczki zasnely!! Hurrraaa chwilka dla mamuski
Lolcia86 mój do niedawna też nie oglądał.
Moim marzeniem jest przytyć w ciąży tylko 6 kg, ale z moim apetytem to nie możliwe. Znowu w nic się nie będę mieściała łącznie z butami
i ciekawe czy kolejne będzie tak duże jak pierworodny (4,4 kg)
Moim marzeniem jest przytyć w ciąży tylko 6 kg, ale z moim apetytem to nie możliwe. Znowu w nic się nie będę mieściała łącznie z butami

Mnie też na wieczór strasznie zemdliło, już po mięcie jestem, ale mam nadzieję, że mnie mdłości ominął, jak w pierwszej
Podziwiam Was, nawet nie wiedziałam, że tak mało można przytyć, ja się nabawiłam tylu rozstępów, że czasem nazywam siebie tygrysem 
Ja z synkiem przytyłam 8 kg, ale przez pierwszy trymestr bardzo schudłam, po porodzie od razu wróciłam do starej wagi, teraz apetyt mnie nie opuszcza cały czas się zastanawiam co by tu zjeść, już przytyłam 1 kg a to dopiero 5 tydz. A wizytę na NFZ mam na 17 paź., ale żeby się nie stresować tak do tego czasu to prywatnie umówiłam się na 7.10, i będę mieć USG.
martucha020290
Jak tam czerwcówki weekend mija?? 
martucha020290
A mi leniwie 
reklama