hej.. no dziewczyny poczatki karmienia tak jak mowilam sa trudne.. dlatego ja juz wiem ze nie ma co przec na szklo od poczatku i zarzynac cyce .. owszem chce karmic ale bez jakiegos musze i koniec jak dokarmie go mm to przeciez od tego nie umrze... a nawet jak po 3 miechach przejde na mm to tez mu nic nie bedzie.. sprobujcie odciagac pokarm laktatorem przynajmniej co 2 -3 karmienie szybciej sie wam zagoja.. a i dzidzia z butli sie nauczy. no i smarujcie sobie spekane brodawki wlasnym mlekiem.. daje sporo.. wiem jak ja plakalam przy pierwszym podczas karmienia i przez pierwsze 2 tyg .. az wkoncu do mnie dotarlo ze to zadna przyjemnosc ja sie nerwuje blokada w glowie mi sie robila ze znowu musze karmic taka niechec do tego wszystkiego mnie naxhodzila chwila i mialabym depreche az po rozmowie z siostra powiedzialam dosc. i pozniej juz byl tylko laktator..dalam rade do 5 miesiaca a pozniej mm no i obiadki wprowadzalam kaszkimi od razu macierzynstwo bylo jasniejsze.. przynajmniej dla mnie i takie bylo moje odczucie. nic na sile..
po imprezie wszyscy w szoku ze termin tak blisko a ja jeszcze na chodzie.. ale synus sie wybawil ze sloniami.. i trampoliny zjezdzalnie.. i dostal takie namioty z tunelem.. ogolnie zle nie bylo... byly teksty ze zaczynamy robic druzyne pilkarska bo u mojego w pracy wiekszosc jedynakow.. albo ze wzielismy do serca maly przyrost.. ale jakos to wrazenia na mnie nie robilo..
no a jutro jade z moim na miasto pokupowac do szpitala to co jeszcze brakuje.. i jutro moje urodzinki... dzis jakiegos gryla zrobie ...
buziole..
po imprezie wszyscy w szoku ze termin tak blisko a ja jeszcze na chodzie.. ale synus sie wybawil ze sloniami.. i trampoliny zjezdzalnie.. i dostal takie namioty z tunelem.. ogolnie zle nie bylo... byly teksty ze zaczynamy robic druzyne pilkarska bo u mojego w pracy wiekszosc jedynakow.. albo ze wzielismy do serca maly przyrost.. ale jakos to wrazenia na mnie nie robilo..
no a jutro jade z moim na miasto pokupowac do szpitala to co jeszcze brakuje.. i jutro moje urodzinki... dzis jakiegos gryla zrobie ...
buziole..