loumarie
Fanka BB :)
No akurat się kończy ubezpieczenie a wózek i fotelik już miesiac czekają to podjadę niech zamontują
Co do rogalików - chętnie zjem
A jaki fotelik zdobyłaś?

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No akurat się kończy ubezpieczenie a wózek i fotelik już miesiac czekają to podjadę niech zamontują
Co do rogalików - chętnie zjem
Zamówiłam avionauta z bazą, jutro mi go zainstalująA jaki fotelik zdobyłaś?![]()
Bo to najlżejszy fotelikTeraz wlasnie widze, ze mocno avionaut na topie, ale mam przyklad gdzie perfekcyjnie sie sprawdzil![]()
@Klemensa Dawaj, tez podrzuce![]()
Bo to najlżejszy fotelika jak powiedzieli że w moim aucie da radę bez problemu to pytanie było tylko czy baza ma być obrotowa czy nie
![]()
Zgaga całą noc, spałam na siedząco, zdecydowanie najfajniejszy to był etap ta ostatnia nockaTy na takim najfajniejszym chyba etapie już jesteś.Wózek kupiony, ciuszki poprane.
Tylko czekać na Bombelsa!
Jeszcze kolor! Jak powiedziałam, że Juziowy to koleś aż nie dowierzał i mówi super, bo zwykle wszyscy biorą szaryI to sa dobre dylematy![]()