reklama
fanta20062
Mamusia Kubusia 2009
Edysiek, ta matka ma narąbane we łbie 
Famme, no to EDYSIEK NA MODA
.
To by było na dziś na tyle uciekam

Famme, no to EDYSIEK NA MODA
. To by było na dziś na tyle uciekam

marcysia834
mamuska
Edysiek mam już sposób na szybkie zasypianie....... dzisiaj znów sąsiada było słychać ale nie aż tak głośno..... mimo wszystko mi przeszkadzał..... więc do misia zanim wyszedł do pracy żeby dał mi swoje zatyczki do uszu........ i zasnęłam jak dziecko niczego nie słysząc..... dobrze że się ocknęłam bo bym nawet chyba budzika nie usłyszałam 

marcysia a cóż to sąsiad wyprawia że zasnąć niedaje ?
witam z rana ,
dzieć mój coś zatkany nosek ma .niewiem czy to z nocy ,czy katarzysko sie szykuje. nawilżyłam i zobaczymy jak to będzie.
robie dziś naleśniczki na obiad ze szpinakiem i serem ,oskar oczywiście krupnik dotego bo on to zupowy chłopak jest.
a jutro czeka mnie ciężki dzień i zbieram siły
, ach nielubie takich dni bo potem zbieram sie w kupe kilka dni.
witam z rana ,
dzieć mój coś zatkany nosek ma .niewiem czy to z nocy ,czy katarzysko sie szykuje. nawilżyłam i zobaczymy jak to będzie.
robie dziś naleśniczki na obiad ze szpinakiem i serem ,oskar oczywiście krupnik dotego bo on to zupowy chłopak jest.
a jutro czeka mnie ciężki dzień i zbieram siły
marcysia834
mamuska
andzia111 u góry się po nocach tłuką ( teraz spokój z nimi)a na dole tak głośno gada od 2 dni że spać nie idzie
odebrałam dziś okulary oliwki
:-)Zobacz załącznik 408658Zobacz załącznik 408659
odebrałam dziś okulary oliwki
młodamamusia18
DziekujeBogu ze cie mam;*
witam mamusie ;-) moge do Was dołączyć ?
marcysia834
mamuska
młodamamusia18 witaj
pewnie że cię przyjmiemy....... ależ ty masz kolekcję suwaczków :-)
młodamamusia18
DziekujeBogu ze cie mam;*
dziękuje to tak jak w suwaczku widac jestem mamusią 5miesięcznego szkraba Rafała :-) . O ciązy dowiedziałam się tydzien po mojej 18stce. Była to planowana ciaża. Staraliśmy sie 7 miesięcy . JEstem szczęśliwa.
Młody ząbkuję , jest na MM przesypia ładnie nocki tylko w dzien nie bardzo chce spać. :-) a tak to anioleczek mamusi :-)
Młody ząbkuję , jest na MM przesypia ładnie nocki tylko w dzien nie bardzo chce spać. :-) a tak to anioleczek mamusi :-)
reklama
marcysia834
mamuska
a czemu w tak młodym wieku planowanie ciąży ?? co na to rodzina?? jesteście po ślubie czy tyko partnerstwo??