reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Pojedyncze Mamusie- Rozmowy Mam Jedynaków

reklama
Młodamamusia witaj ! Szybko chciałaś zostać mamą :szok: Ale skoro czułaś taką potrzebę to dobrze.
Marcysia dobrze, że znalazłaś sposób na spanie :-) Teraz prosimy o zdjęcie córci w okularkach :tak:
Andzia ja tez lubię naleśniki na słono, ostatnio z tuńczykiem :-) Zdrówka dla małego.
Nie wiem co Cię jutro czeka, ale powodzenia :tak:
Musze lecieć po Angelę, poszła na spotkanie komunijne. To co prawda blisko, ale już sie robi ciemno i nie chce, żeby szła sama.

witaj młodamamusiu :-D pisz coś o sobie ,wklej fotki cobyśmy cie poznały trochu :-):-)

edysiek matko przełożona ;-):-p dobrze ze chodzisz po córe jak sie szarówa robi takie skarby trza mieć na oku :tak:
a co do jutra to właśnie mija rok odkąd znajomym zmarły te pięcioraczki ,Majka poprosiła mnie bym z nią na cmętarz pojechała , i tak miałam iść tylko że samemu to inaczej a tak to wiadomo szkoda mi jej bardzo pewnie potem gdzieś na kofi pujdziemy popłakać . nielubie takich dni ,bo na sercu potem ciężko.

marcysia fajna ta twoja córa :tak:

andzia111 współczuję Twojej koleżance stracić na raz 5 dzieci :-( to dla jej maluszków
[*]
[*]
[*]
[*]
[*]

fajna nie:) hehe a jaki łobuziak zakręcony to mała bania......

Dzień dobry
kawa-po-rumunsku.jpg

dziś w szkole dzień na sportowo zdjęcia powyżej na poprzedniej wypowiedzi :)
chciałam zapłacić za obiad oliwi w szkole na święta to nie wydaje tylko trzeba przynieść odliczone :eek: bezsens
całkowity bez plan na dziś

Hej dziewczyny!
Witam się przedpołudniowo :tak:
Ja dziś zaglądam do Was tylko na chwilkę, żeby Was nie pozarażać :-D:-D.
Widzę, że mamy nową osóbkę u nas Młodamamusia witaj i opowiadaj co u Ciebie ;-).
Edysiek, gratuluję moderatorki :tak:.
Marcysia, oj napiła bym się takiej kawki. Ładnie Oliwce w okularkach :tak:.
Famme, wpadaj do nas czasem :-).
Andzia, dobrze, że koleżanka ma w Tobie oparcie :tak:
A u mnie...
Kaszle, kicham, smarczę, małemu za to już lepiej. Szykuję się do jego urodzin <choć powiem Wam, że weny mi brak:tak:>, ogólnie mam lenia i działam na popych :-D.
Miłego i spokojnego dnia dziewczyny. Ewentualnie udanego weekendu, bo nie wiem czy w sobotę i niedzielę do Was zajrzę.

wiec ;-)

to ja i moj synuś ;-)
P011111_15.04_[01].jpgP151011_13.27_[01].jpgP161011_13.18.jpgP281011_16.28_[01].jpgRafcio10.11.11.jpgja.jpg

od wtorku wracam do szkoly i na praktyke nie chodzilam bo nie mialam z kim zostawic Rafała ;-). a teraz zostanie z nim moja mama . Z moim K... nie mieszkamy razem on mieszka u siebie i ja u siebie ...

reklama
Cześć dziewczyny:)
czy mozna sie przyłaczyć?

Jestem mamą jedynaka i mam nadzieje ze tak zostanie jeszcze jakies 4 lata, potem postaramy sie o siostrzyczke:) hehe
Na codzień zajmuje sie domem i wychowywaniem mojego 14-miesiecznego Olka, jednym słowem jestem na urlopie wychowawczym i bardzo dobrze mi z tym:) bardzo nie lubie swojej pracy.

młodamamusia18 fajowskiego masz synka:)

Do góry