reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Pojedyncze Mamusie- Rozmowy Mam Jedynaków

dziewczyny ja tylko sie melduje,ze jestem dzisiaj bardzoooo zmeczona,wzielam sie za mycie okien...jest ladna pogoda wiec mowie zrobie pranie generalne,a tu klapa pralka zepsuta:wściekła/y:brak sily kompletnie,nic nie mozna zaplanowac,a maz wroci dopiero za dwa tygodnie:-(
Edysiek jesli bym sie zastanawiala nad plytkami czy panelami to ja wybralabym panele,tu gdzie teraz mieszkamy mamy w calym mieszkaniu plytki,a jak zimno:szok:mam chodniczki,dywan,ale nie na calej podlodze...
witam nowa mamusie jedynaka gosiek-28 napisz cos o sobie...

reklama
zyta również witam;-) a co ja mam o sobie napisać hmm...na innych postach juz wszytko napisałam!
mam 5-letniego syna,mąż za granicą siedzi a ja się obijam w domu na bezrobociu siedzę:cool:
a i palimy faje z mamuśkami z bb z fanta i marcysią oj małe sprostowanko fanta rzuca hahhahah ha ha

hej ;-) słuchajcie nie mam czasu na forum :no: :dry: źle się czuje że jako moderator zaglądam tu raz na miesiąc więc proponuje zrobić głosowanie na nowego moda ;-) chętne zgłaszać się :-)

!!!

Zaglądam tylko na moment bo ledwo zyje ,łeb mi chce rozwalić a ślepia zaraz w kosmos polecą ,lece lulu ;-)

ja mam w domku parkiet i zimno jak cholera a na przedpokoju i w kuchni mam płytki takie szorstkie ,niepamiętam nazwy i są cieplejsze od tego parkietu .

Edysiek a ja uwielbiam remonty ,nie bałagan poremontowy tylko samo odnawianie, urządzanie ,zakupy;-):-d:-d:-d:-d

fanta20062 hahah to się mężuś przestraszył że będzie musiał tyle bulić....... chyba najlepsze sposób na dotarcie do faceta żeby coś zrobił :-)

Edysiak Bądz dobrej myśli ........ napewno skączycie szybciej

Zyta​ porządki przedświąteczne potrafią zmachać człowieka...... odpoczywaj teraz

gosiek-28 potwierdzam że razem kopcimy :) heheh

femme fatal ja niestety nie mogę bo dużo nie siedzę :eek:

andzia111 dobrej nocki

ja też żegnam do jutra

Edysiek....... ty to chociaż w pracy jesteś :) a ja od 5:30 na nogach bo mój szedł do pracy i sąsiedzi mnie obudzili z góry bo tak gościu nadawał że zasnąć nie mogłam i wpadłam popisać .......

kawę zapodałam na pogaduchach ale tu tez zaserwuje :-)

lee23.gif

Bry dzień!
hippo & dog - we will rock you - YouTube
Uwielbiam tę piosenkę :tak:.
Nockę dzisiejszą miałam nie przespaną, bo małego katar męczył. Dziś już kaszle, kicha i marudzi. Tą moją kochaną teściówkę to tylko zabić :wściekła/y:. Kusząca perspektywa :-D, wystarczy, że przytuli małego jak ma katar i już ten też ma katar :eek:.
Edysiek zdrówko dla małego jak najbardziej się przyda. Co do płytek na podłodze, to szybko się je zmywa, zresztą panele też. Uzgodnicie sobie z mężem co i jak, przecież Wy tam mieszkacie a nie my :-D;-).
Zyta, współczuję zepsutej pralki. Ja przez pół roku nie miałam pralki i prałam ręcznie. Masakra... Mam nadzieję, że humorek już lepszy dziś :tak:.
Famme, to jest powód do rezygnacji? Szkoda... Jak tam Nina i jej oczka?
Gosiek, oj tam, oj już musisz się chwalić z kąd mnie znasz, przyznaj się, że razem do AA chodzimy :-D.
Marcysia, ładne kubeczki :tak:, a gdzie ciasteczko?
Zajrzę później, bo mam stertę prasowania :-p

we will we will ROCK YOU....hahhaha ha
witam witam!!!
​fancia zatem duuuużo zdróweczka dla Twojego szkrabka a jak teściowa przychodzi z katarem to chowaj małego do szafy:rofl2:
a na AA jeszcze razem nie chodzimy dopiero mamy się zapisać:eek:ale jak cos to napewno się pochwalę spoko spoko:-)

reklama
Gosiek, ale Ty jesteś pypla :-D:-D. Ustalmy jedną wersję, bo to się jakieś podejrzane robi ;-). Co do małego, to najchętniej teściówkę bym do szafy schowała :tak:. Jak jej mówie, że ma mi się do małego nie zbliżać jak coś jej dolega, to nie rozumie :no:. A jak jej zwracam uwagę "mówiłam mamie", to ona na to, że serce jej pęka bo się przytulić nie może :confused2:. Weź....

Do góry