reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Pojedyncze Mamusie- Rozmowy Mam Jedynaków

Zyta a kiedy wyjeżdżacie? Zobaczysz jak szybko zleci :tak: Tak jak Felidae proponuje możecie porobić ozdoby.Tutaj masz pomysły ZR�B TO SAMA: BO�E NARODZENIE - Kura Domowa Możecie zrobić kartki z życzeniami dla najbliższych i zabrać ze sobą do Polski. A jak nie macie w domu choinki, to możecie porobić i pozawieszać różne ozdoby. Od razu będzie miła atmosfera w domu :tak: Mi sie podoba to KURA DOMOWA - OZDOBY CHOINKOWE - JAK ZROBI� DU�� A�UROW� GWIAZD� 3D tylko nie wiem czy będe miała czas, na razie są tylko chęci :-p
Dzisiaj ubieramy choinkę :-) Uwielbiam to robić :-) Nawet tak bardzo mnie nie przeraża nawlekanie na nitkę ponad kilograma cukierków :rofl2:

Felidae może dzisiaj uda się pospacerować po mieście. Pamiętam, że jak studiowałam to Wrocław robił na mnie duze wrażenie w okresie świątecznym, zwłaszcza po zmroku :tak:

Ostatnia edycja:
reklama
witam niedzielnie;-)
wstalam z bolem plecow:-(
oczywiscie kawa i bb;-):-)
co do pakowania juz mam prawie przyszykowane wszystko(ale nie w walizce,za bardzo by sie ubrania pogniotly)no i powiem,ze jest tego troche:szok:chce tez wywiez te rzeczy mniej przydatne:eek:
A te ozdoby choinkowe,moze sie skusze i cos zrobie,zobacze czy mam takie zdolnosci;-)i zrobie w domu szopke:tak:

No wiedziałam ,że czegoś jeszcze dzisiaj nie zrobiłam... nie wypiłam kawy
Odstawiam hormony ponad miesiąc temu ( już po pierwszej @ jestem ) w ostatnich dniach powinnam mieć owulacje i dziś zdycham.. czy to naprawdę tak bolało ? przed hormonami okresy wspominam koszmarnie ale nigdy nie miałam bólu przy owulacji...mam nadzieję że to TO, a nie coś innego, i boje się, że to znów jakaś torbiel sie robi bo ostatnio taki ból kojarzę przed diagnozą torbieli... na jajniku :-( skopolan nie pomaga :-( eh....
Życze udanego dekorowania choinek :-) chyba też dziś ubierzemy bo w tygodniu może nie być czasu

Choinka ubrana :tak: Teraz już wiem, że zbliżaja się Śwęta :-) K. pomógł mi nawlekać cukierki, ale przy okazji zjadł trochę, bo jak stwierdził będzie mniej do nawlekania :rofl2:

Witam!
Przepraszam ze nie pisze.... czytam regularnie ale jak juz dłuzej siedze przy kompie to mnie dziecie woła i tyle.... Od wczoraj synek chory:-( jego pierwsza choroba i tak nagła.... biedak mały ma niby infekcje drog oddechowych z duza iloscia wydzieliny w krtani i wczoraj miał dusznosci, wyladowalismy w szpitalu na izbie przyjec ale dali leki i kazali wracac do domu. Dzis juz lepiej:tak: teraz spi.
Ja zmykam bo ma sajgon w domu.... juz nie wiedac moich swiatecznych pozadków:-(
Pa!

rozyczk@ pisze:
Ja zmykam bo ma sajgon w domu.... juz nie wiedac moich swiatecznych pozadków
unhappy.gif
ech te porzadki to nigdy nie widac kaca...:-psprzatamy,sprzatamy...:rofl2:;-):-p:tak:
zyczymy zdrowka dla synka,oby do swiat wyzdrowial...
Edysiek to juz u ciebie widac swieta,choinka ubrana...
a co do slodyczy itp.to w swieta nalezy sobie odpuscic,w kacu raz w roku sa swieta Bozego Narodzenia;-):-)
ha a z tymi cukierkami dobre co wymyslil twoj maz,grunt to dobre podejscie do sprawy;-)
Felidae jak owulka?
andzia111 hop,hop gdzie jestes?
fanta20062...

hm u nas troszke sie zimno zrobilo,uff...

Różyczka zdrówka dla synka.

Zyta to prawda, że ciągle się sprząta i nie widać :baffled: Ja zaraz zabieram się za porządki, może do Świąt juz tak bardzo się nie nabrudzi.

Mi udało się wczoraj posprzątać. Jednak znając życie i ta w Wigilię będę ze ścierką latać, bo się nabrudzi :eek:.
Angela jeszcze w domu, bo idzie dopiero na 10 na jasełka w szkole. W związku z tym nic dzisiaj chyba nie zrobię. W sumie to tylko pościel chcę zmienić. I jeszcze obiad muszę zrobić na dzisiaj i na jutro, bo jutro oboje mamy 1 zmianę.
A i jeszcze prezenty muszę zapakować, tylko najpierw muszę kupić papier :huh:. Jak zawiozę Angelę to po drodze skoczę do sklepu.

reklama
Do góry