reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Pojedyncze Mamusie- Rozmowy Mam Jedynaków

agnieszka.kk dzięki za odpowiedź no i gratulacje dla brata :) super nowiny :)

U nas w końcu świetna pogoda, więc nachodziliśmy się dziś bardzo :) Mam nadzieję, że reszta mamusiek równie miło spędza czas :)

reklama
Witajcie!

Aneta dzięki:)

U nas ciągle pada,nawet na bbc jest artykuł że Anglię zalewa ale na szczęście daleko od nas!
Podobno jeszcze tydzień ma padać,potem ma być lato nooo zobaczymy!

Dziś spodziewam się koleżanki z mężem na kawkę mają wpaść,oczywiście jak nie urodzi bo na 22 miała termin :tak:

Miłej niedzieli!

My wczoraj cały dzień na działce...pozrywaliśmy wiśnie i na obiad zrobiliśmy szaszłyki :-D pycha....
TAK Misiek jak nie nasze dziecko uwielbia rybę, mięso wędliny, nie nawiedzi sera ( chociaz w przedszkolu, je. ALe tam maja lepszy :p) z warzyw ogórek i pomidor ( choć to owoce), marchewka pietruszka, ziemniaki, seler powinny nie istnieć ha ha więc ma przemycane najczęściej w kotletach mielonych (więc jemy je baaardzo czesto)
Anetko, tak impreza jest powtarzana raz na miesiąc..:-) w multikinie i heliosie...i chyba nawet już w DCF ( stare kino warszawa)..Pokazują zawszę premierę jakiegoś filmu w tym miesiącu było : " Jak urodzić i nie zwariować" nawet śmieszne :-) normalnie gang tatusiów ha ha :-) Krostki na buzi hmmm...na brodzie mogą być od śliny ale na policzkach.. kurcze w pierwszych miesiącach mogły być hormony, teraz może coś z pożywienia nie lezy małej... może faktycznie mleko jej nie podchodzi...Aneta na pewno pisałaś skąd jesteś ale bij zabij haha nie pamiętam, super pediatra ( prywatna) jest w Oławie :-( ona ma tam przychodnie ale my bez auta więc nie mam już jak do niej jeździć. druga, super moje odkrycie na nfz w Kar-medzie Podlaska...
Agnieszka k.k nie mam takiej fotki:/ na zamkniętym jest mój link do FB
Fanta współczuje utraty pupila :-( trzeba by może brać od sprawdzonych hodowców o ze sklepów te zwierzaczki często są chore...:-( i tylko stres dla dzieci :-(

Hej Dziewczynki u nas imprezka urodzinowa udała się pełną parą Full Wypas!:-):-):-):-)
a teraz uciekamy odwieźć męża na wyjazd!:no:

Witam :-)
Nie odzywałam się bo nas nie było.
Tym razem pojechaliśmy do moich rodziców, miałam jechać sama z Angelą ale w końcu pojechaliśmy wszyscy.
A koniec końców trafiliśmy do mojego brata i tam nocowaliśmy. Fajnie było, bo dawno się nie widzieliśmy. Brat z bratową sa ode mnie 11 lat starsi, ale dobrze się rozumiemy. Siedzą sobie sami, bo ich córka (jedynaczka :-p) studiuje w Zielonej Górze.

Już jesteśmy w domku i właśnie zjedliśmy sobie pizzę na obiad i do tego zimne piwko :-)
A ciacho z jagodami juz się studzi.

Hello,

miłej końcówki weekendu dla wszystkich :-)

Felidae, jestem ze Smolca :)dzięki za info o lekarzach, zobaczę jak to dalej będzie wyglądać, bo dziś np nie ma żadnej krosteczki... a na kino będę musiała kiedyś namówić jedną z niewielu znajomych tutaj, cała reszta została za granicą albo w rodzinnym mieście :zawstydzona/y:

Edysiek ciasto z jagodami brzmi pysznie :) Smacznego! :-)

reklama
Dziękuję za życzonka dla Gai!
Imprezka się udała a z Gai wielka baba jutro skończy 2 latka;)
Teraz szukamy domku do ogordu możecie coś polecić??

Do góry