reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Pojedyncze Mamusie- Rozmowy Mam Jedynaków

reklama
ja tylko tak na chwilę wpadam się perzywitać

już jestem na ,,starych śmieciach,, wakacje szybko mi zleciały i z domku wyjeżdzać się nie chciało ,no ale co zrobić:-(.
w domu mam kupe roboty bo małz to raczej nie sprzatał tylko przed moim powrotem pozgartał z wierzchu żeby wyglądało na czysto, ale roboty mam kupe i jeszcze ten pokoik małej zaczynam robić więc czasu braknie na zaglądanie do was.

miłego weekendu!!!

Wpadłam życzyć wam udanego weekendu
yes2.gif

Pogoda u nas cudna więc jutro jedziemy na wycieczkę
happy.gif

Buziaki kochane!

fanta super że z remontem idzie do przodu:)
Edysiek jak bułeczki udały się?
mamuśka rozumiem cię doskonale,szybko przyzwyczaisz się ze ponownie jesteś w Uk:)
Lena mój avatarek to zdjęcie mojego autorstwa :tak:

Ostatnia edycja:
witam goraco!!!chetnie do was wysle sloneczko i ten upal:-)
dziewczyny nie pisalam bo jakos tak nie mam za bardzo weny do tego,podchodzilam do laptopa weszlam na bb ale do pisania jakos na nie:zawstydzona/y:sory...

u nas goraco,maz wlasnie ma wolne jutro wybieramy sie nad morze,troche wody...
dziewczyny napisalam na watku wiadomosc...;-)wiec jesli chcecie to zapraszam:happy:
Pozdrawiam wszystkie...

Witajcie dziewczyny!

Ja kompletnie nie miałam czasu w weekend na bb.
W sobotę byliśmy na wycieczce,zdjęcia są na fb jak chcecie obejrzeć
biggrin.gif

A dziś byliśmy u koleżanki zobaczyć synka,potem pojechaliśmy do kina a po seansie poszliśmy na kolację do restauracji i dopiero co wróciliśmy.Weekend bardzo aktywny,jestem zmęczona...także idę odpoczywać:)

Spokojnej nocy !

Hejka!
Wpadam kochane się przywitać, póki chłop szpachluje
wink2.gif
. taaak znów szpachluje, bo kolejną dziurę musiał wykłóć na gniazdko
dry.gif
. W piątek był u nas "fachowiec" z upc, bo wzięliśmy sobie szybszego neta + kanały HD więc dostaliśmy nowszy dekoder <ładniejszy i mniejszy dekoder, tamten był landara
dry.gif
> rachunek będzie droższy tylko o 20zł, a net będzie szybszy o 35mega
shocked.gif
biggrin.gif
. Więc się opłaca
yes2.gif
. Tak namiąchał, tak nakręcił i instalował, że jak tylko poszedł okazało się, że net nie działa i tak siedzieliśmy bez neta, bo jakieś przełączenia musieli tam u nich zrobić, a przez weekend nikt tego nie zrobi, bo nie pracują
unhappy.gif
, oprócz tego T musiał kabel dodatkowy kłaść więc i prąd na weekend został wyłączony
mad.gif
. Daliśmy radę z młodym
wink2.gif
, było wesoło, nowych rzeczy się nauczył, pobawił myszami
p.gif
wink2.gif
. Poszwędaliśmy się też więc spoko.
To tak w skrócie, co tam u mnie,aaa teraz GG mi nie chce działać
dry.gif
.
Uciekam, bo mnie woła majster
:-D:-D:-D:-p
Miłego dnia!

Witajcie!

Lena fajna pszczółka :-D:-D
Edysiek udanego wypadu na rybki:)
Fanta najważniejsze że remont idzie do przodu:)
Zyta przeczytałam na grupie wiadomość!Ty,ty,ty szczęściaro :tak: tylko dlaczego nas opuściłaś...;-(

U mnie wszystko ok ale jakoś czasu na wszystko brakuje...:-/
I właśnie puknął mi 9000 post :szok:
Miłego dnia wszystkim życzę!

reklama
witam!
agnieszka.kk wcale was nie opuscilam;-)ale jakos mi brak weny do pisania,musialam sie tez oswoic z nowa sytuacja:-pna poczatku byl wielki szok:szok::-Dniespodzianka,ze tak szybko sie udalo...:rofl2:

dziewczyny bardzo wam dziekuje,za mile slowa:tak:

u nas goraco,maz ma wolne,wiec troche jezdzimy nad morze,troche robimy porzadki w domu,a te porzadki sa dosc,dosc.Zbuzylismy kominek i m bedzie wstawial piecyk a do tego wszystkie kaloryfery podlaczymy,coby cieplo bylo;-)bo tak kominek ogrzewal tylko jedno pomieszczenie,plus jak drzwi otwozylismy to cieplo troche wpadalo do pokoju i lazienki,a reszta zimna,a glowne cieplo bylo tylko podlaczone pod gaz,hmm wiadomo jak takie cos grzeje i ile kosztuje.Mieszkanie jest troche wysokie,wiec...,a potem malowanie.Po takim dniu jestem doslownie tak zmeczona,ze tylko o spaniu marze:-)

dobrze zmykam obiad szykowc,a jutro wybieramy sie nad morze,corka szczesliwa...:tak:

Pozdrawiam was kochane i do pisania...

Do góry