reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Pojedyncze Mamusie- Rozmowy Mam Jedynaków

Witam.Kamil w poniedziałek miał temperaturę 37,5 cały cieplutki i marudził że chce spać itp ok.17.oo już to się zdziwiłam umyłam go położyłam i leżał sobie tak do 20 ja położyłam się ok.22 i wtedy się zaczęło płakał zaczął wymiotować i temp.38,5 i tak do 2 w nocy ok.4 znowu to samo rano pojechałam do lekarza i okazało się że ma zapalenie gardła :baffled::no: Lekarz wypisał mu antybiotyk i mówił że jak będzie po nim wymiotował to z powrotem po zastrzyki ale na szczęście obyło się bez wymiotów i antybiotyk przechodzi nawet sam chętnie go wypija :-) Tylko wczoraj mi mówił że ma ała i pokazywał na gardełko:baffled::no: Mam nadzieję że nie rozchoruje się bardziej:wściekła/y::wściekła/y: Ale temperatury wysokiej już nie ma :tak:

reklama
Edysiek masz rację wszyscy Julkę rozpieszczaja a potem jej czegoś zabraniaja więc się tak zachowuje. ale dzisiaj jest trochę grzeczniejsza, nie bede narzekała:).

Baska kurcze współczuję i Tobie i Małemu, zdrówka życzę!

witam dziewczyny przepraszam ze ostatnio mało tu bywam ale kompletmie brak czasu mam. mały w zeszłym tygodniu przechodził wiru bostonski czyli goraczka u nas akurat jeden dzien i krosty w jamie ustenj na dłoniach i na stopach. widze ze tmat o ospie takze to mozna powiedziec ze pokrewna choroba. mały przez 4 dni nie tknał zadnego jedzenia na siłe dawałam kilka łyzeczec wody masakra nikomu nie zycze do tego po kilku dniach ja sie zaraziłam ale ze to raczej choroba dziecieca to ja miałam jedynie zapalenie jamy ustnek ktore trzyma do teraz boli straszliwie ale moze chociaz schudne pare kg choc taki bylby tego plus. do tego wczoraj małego osa ukasiła takze ostatnio mamy zwariowany czas. jeszcze lekko ponad miesiac i urlop juz nie moge sie doczekac pozdrawiam gorąco

Witajcie dziewczyny!
U mnie kompletny brak czasu na bb
unhappy.gif

Mimo iż mojego dziecka nie ma w domu to zawsze coś do roboty mam albo na zakupy przed pracą wyskoczę,popołudniami praca i tak szybko mija dzień za dniem...

gwiazdeczka zdrówka dla małego :tak:
Edysiek Ja bym nie umiała nie sprzątać na prawdę :no: chyba popadam w pedantyzm :confused:

Spokojnej nocy.Dobranoc

Witam :-)
Baśka, Gwiazdeczka zdrówka życzę
Agnieszka no ja też nie umiem nie sprzątać i dlatego mnie to drażni. Z tym, że to moje niesprzątanie to wygląda tak, że rano łóżka pościelę, pozbieram porozwalane ciuchy, klamoty Angeliki, potem biorę się za sprzątanie kuchni i wszędzie pomyję podłogi :rofl2: tylko kurze mam nie pościerane :-p

Witajcie dziewczyny:)

Dopiero znalazłam chwilę na bb.
Byliśmy z mężem na zakupach i jak zwykle wróciliśmy z torbami
laugh.gif

Nie długo oddeleguję męża do pracy (nadgodziny)więc sobotę spędzam sama przy laptopie i tv
yes2.gif

Za to jutro idziemy do kina
biggrin.gif

A co u was?jak mija weekend?

zapraszam na kilka;)
heh dzięki :-D

reklama
Agnieszka i ja dzisiaj sama siedzę, no choć właściwie to same siedzimy. Mąż pojechał na ryby.
Mi się jakoś nie chciało teraz jechać pod namiot, jakoś pogoda też dziwna. Duszno, nawet przed chwilą trochę padało i wcale się nie zdziwię jak będzie burza.
W końcu posprzątałam porządnie wszystko, potem jeszcze pomalowaliśmy korytarz - wszyscy troje:-) Na razie na biało, potem trzeba jakiś kolor wybrać.
Jeszcze na ogródku byłam i już mam dość padam.
A i ciacho w międzyczasie upiekłam :-)

Lena masz już pomysł na pokój córci ?

A gdzie reszta ?
Fanta, Felidae, Mamuśka ,Zyta ?

Do góry