reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Pojedyncze Mamusie- Rozmowy Mam Jedynaków

Witajcie

Felidae no no no to ci łamacz serc rośnie :-D
Edysiek udanej zabawy bo z tego co piszesz zapowiada się bombowo :tak:

Ja w koncu mam synka w domu :happy2: Wszystko wróciło no normalności.Oczywiście nie obeszło się bez fochów młodego bo Alan nie chce sam zasypiać.Chce aby kłaść sie z nim i czekać aż zaśnie bo babcia tak z nim robiła :szok: ale panujemy nad sytuacją i bezdyskusyjnie wprowadzamy zasady takie jak przed wakacjami.
...a i chciałam się pochwalić że zmieniam opis w suwaczku Alana z "pierwszoklasisty" na "drugoklasistę" :happy2: bo od poniedziałku rusza do szkoły.

Miłej soboty dziewczyny.Pozdrawiam

reklama
Edysiek napisz jak było :-) na plenerze :-) faktycznie że od poniedziałku już szkoła :-) hi hi i przedszkole :-) Aga gratki dla drugoklasisty :-) u Nas zerówka...właśnie obliczyłam, że kanał...kiedyś myślałam nad tym, że ewentualne dziecko tak żeby Miśka odprowadzać do szkoły na L4 :-( i że na kozanowie będziemy bo z ojcem będzie spokój...no ale pomarzyć dobra rzecz...macierzyński skończy mi się we wrześniu dobre chociaż i to :-) Lenka super ze wakacje się udały :-)

Cześć

Felidae
to Michaś rusza teraz do przedszkola,super!:-)

Ja dziś sama z synkiem siedzę w domu,mąż pojechał do pracy.
Pogoda średnia ale może i dobrze,posiedzimy w domu i odpoczniemy bo ja umieram...dni płodne mam bo brzuch napierdziela już drugi dzień
eek.gif

Miłego dnia:)

Lenko bo dopiero go wstawiłam :-) i tak się boje co będzie ...
NARESZCIE W DOMU..jeszcze śmierdzi farbą ale u siebie...Jejku już sobie jakoś ciężko wyobrazić ze mieszka sie z rodzicami...ale jak wyboru nie będzie to trudno...Coś mnie dopadło :-( gardło mam zapchane i mam dreszcze choć nie mam gorączki leże i odpoczywam ...Zdrówka życze

Kochana to pochwal się bo ja robię 2 rocznice Slubu Kościelnego i potrzebuje pomysłu:)

Robię kilka dań i przekąsek,ogólnie nic szczególnego bo przecież to tylko rodzinne spotkanie ale jakby co podsunę kilka pomysłów:)

Moje dziecko poszło dziś piewrwszy dzień do szkoły,zadowolony bardzo
happy.gif

A co u was?

Witam :-)
Piszcie jak tam dzieciaczki w szkole i przedszkolu :tak:
Moja raczej się cieszy, że do szkoły wróciła. Na razie pełna entuzjazmu, ciekawe jak będzie dalej.

Lena a co konkretnego chcesz robić, jakieś sałatki, ciasta ?
Ja przepisów zawsze szukam tutaj Wielkie Żarcie - Przepisy

reklama
Do góry