reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Pojedyncze Mamusie- Rozmowy Mam Jedynaków

hej dziewczynki ale u nas plucha, masakra!
Ja juz zrobiłam porządek w ciuszkach Gai muszę cos powystawia na allegro!

reklama
Witajcie
...jestem zmęczona i wkurzona na maksa
realmad2.gif
niestety próbowałam każdego ustawienia i nie da się inaczej ustawić mebli inaczej niż stały dotychczas
realmad2.gif
mamy za mały pokój i za duże meble.
Wściekła jestem...wcinam pyzy z mięsem i uciekam do miasta po samochodzik dla sobotniego solenizanta.

zyta mnie taki system nauczania nie przeszkadza a co najważniejsze że moje dziecku się podoba i odpowiada :tak:

hej hej
Dziewczyny jeszcze nie wszystko nie udane
biggrin.gif
gdyż postanowiliśmy z mężem że sprzedamy naszą kanapę i fotele i kupimy super narożną kanapę,taką mega wygodną i dużą
yes2.gif
tym sposobem zaoszczędzimy dużo miejsca,zagospodarujemy dziury itd.a więc w sobotę robimy ogłoszenia i wystawiamy na sprzedaż.
Proszę trzymajcie kciuki aby szybko się sprzedały
yes2.gif

A w wolnej chwili będę szukać narożnika
happy.gif

agnieszka.kk ja tez nie mowie,ze moze mi sie nie podoba ten system w UK nauczania,napewno jest ciekawy...a dziecko juz za malego klimatyzuje sie miedzy dziecmi,no oczywiscie pomijajac to,ze przed czwartym rokiem juz chodzi do przedszkola;-)
a powiedz mi od ktorej do ktorej dzieci sa w szkole?
bo u nas od 8mej do 16stej(pn-pt)szkola:-p;-)
przedszkole od 8,30do16stej(pn-pt):-p;-)chociaz to przedszkole tu mi sie bardzo nie podoba,juz kiedys pisalam,ze jest takie szare,brak dywanikow,wiec dzieci na podlodze lub w laweczkach siedza:szok:z tego co widzialam jak jest w Polsce to doza roznica,no ale coz co kraj to obyczaj:blink:

Co do foteli to naprawde dozo miejsca zajmuja...a naroznik ja tez kiedys sie uparlam,ze bedzie to fajny mebel itp.ale sie bardzo pomylilam,zajmuje jednak troche miejsca,a do spania sie wcale nie nadaje:no:Jak bedziecie kupowac to zwroccie uwage na calosc,a przedewszystkim rozlozcie go w sklepie;-)
kurcze tu tez przydaloby mi sie cos do spania do pokoju,ale to bez sensu zeby kupowac nowe,bo ceny sa z kosmosu...zwykle lozeczko dla dziecka kosztuje 800euro:szok:jak dla mnie to za drogo:-p;-)

uff a u nas nadal deszczowo,smutno,nadchodzi jesien:-(

witam wrócilismy z urlopu pogoda pomimo ze wrzesniowa to mielismy peikne słoneczko nad morzem jedynie jeden dzien był brzydki a tak to upalnie. Wojti zachwycony morzem nic sie nie bał skakał na fale piszczac radosnie heheh

Witam :-)
Ja dzisiaj od rana na pełnych obrotach, ale chyba tak najlepiej się czuję :tak:
Upiekłam ciasto, zrobiłam sałatkę jarzynową, w międzyczasie zrobiłam Angeli naleśniki, zdążyłam już wyprać 2 prania i nawet je już poskładałam. Chałupkę też posprzątałam, nawet łazienkę. A teraz w końcu relaksik :-)
Mąż na rybach, jutro wróci, a nich sobie siedzi, panele w korytarzu położył to sobie mógł pojechać :tak:
Angela siedziała wczoraj na górze z ciotką i kuzynką.

U nas pogoda taka sobie, na szczęście nie pada, bo porobiłam pranie i wszystko poschło. Za ciepło nie jest, ale teść trochę w piecu przepalił, to grzejnik sobie odkręciłam, niby trochę się paliło a w domu od razu inaczej :-)

Felidae dobrze, że emocje opadły, na pewno wszystko się ułoży :tak:
Fajnie, że grzybki są. U nas też się pokazały, ale męża nie ma a ja sama do lasu nie pójdę, bo się boję że zaraz się zgubię :hmm:
Lena ja też zrobiłam porządki w ciuchach Angeli, letnie wyniosłam, a za małe oddałam jej młodszej kuzynce.
Agnieszka dobrze, że znaleźliście rozwiązanie, czasem wystarczy chwilę ochłonąć i od razu pomysły wpadają do głowy :tak: To teraz powodzenia w sprzedaży starej i znalezieniu czegoś nowego.
Zyta może jeszcze uda się znaleźć coś tańszego, bo to dość drogo :szok:
Kolega z pracy właśnie kupił łóżeczko dla bliźniaków z materacykiem i dał 800 zł.
A nie myślałaś o jakimś używanym ?
Angelika spała w łóżeczku w którym spałam też ja :tak: tylko materac nowy kupiłam.
Gwiazdeczka super, że urlop się udał :-)

reklama
Do góry