reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Pojedyncze Mamusie- Rozmowy Mam Jedynaków

kreatorka to widzę, Twój nick jest z Tobą od dawna ;-) niezła historia :-p
Ja też spojrzałam na Twój album, ale jesteś ładna!! ;-)

rox wow, podziwiam! Też bym chętnie usunęła telewizor, żeby Zuza mi tych bajek tyle nie oglądała :dry: ale to by chyba u nas nie przeszło, bo mąż na PS lubi grać.

lenka to jeżeli widzisz, że naprawde nie ma żadnej poprawy to może daj Adasiowi spokój na jakiś czas i spróbuj znowu za 2 tygodnie ;-) Zuza też nie chciała, krzyczała, płakała, przetrzymywała, poczekałam, posadziłam ją na nocnik i w jeden dzień się nauczyła :tak:

U wszystkich pogoda się spieprzyła to i u mnie oczywiście :dry: deszcz od rana pada i ciemno jest jak o 22 :dry: jak się obudziłam to myślałam, że jest 4! a tu 8 :dry:
Zuza zadowolona, bo mój brat wrócił z wycieczki i już od rana z nim świruje :-)

reklama
ANETKA - ile jest różnicy między Zuzą a Twoim bratem ? z Wujkiem nieźle się dogaduje razem na imprezy będą chodzić będziesz chociaż spokojniejsza :-D :-p

UMI - trzasnęła bym taką babę w pysk chyba jak by mi przyszła i powiedziała że ma mi dziecko nie płakać ...

femme prawie 11 lat różnicy jest między nimi ;-) i oczywiście nie mówi do niego wujek tylko Tomek. Kiedyś mówiła "Bada", czasami jeszcze powie sobie "Badzio" ale zazwyczaj już jest Tomek ;-):-p

To tak jak między mną a moim siostrzeńcem :-p i też nie mówi do mnie ciociu :dry: ze 2 razy mu się wymsknęło :-p :-D

Ps. wy też nie możecie w mój suwaczek kliknąć ? :angry: bo ja u wszystkich mogę tylko nie u siebie :dry:

femme ta super pielegniarka o 5 rano przylazla z kroplówka dla Kacpra, nawet nie poczekała az wstane z lezanki zeby go nie wystraszyc... Ona bez zastanowienia zdarła z niego kołdrę, pociagneła za ręke i dała kroplówke, a mlody sie tak wystraszyl ( spał) ze przez 30 min wył i nie moglam go uspokoić:wściekła/y: i jeszcze miała czelność skomentować moje slowa " Kacperku nie płacz słonce, juz jest ok" ona mi na to " on nie płacze... on sie drze na cały oddział". Dziwne tylko ze jak zmiana pielegniarek była to, znou trzeba było kroplówke dać, Kacper akurat miał południowa drzemke a ja chciała sobie powynosic rzeczy do auta bo mielismy wychodzić tego dnia, to pielegniarka stwierdziła ze poczeka na mnie choc chciałam zostać. Dało sie poczekać... 5 min i Kacper przebudził sie na chwilke zobaczył co sie dzieje popatrzył czy jestem i poszedł spac dalej, a tamta nie potrafiła minuty zaczekać:/

anetka gdzie twój brat był na wycieczce? u mnie lało ale teraz przestało

femme no i dobrze, niech nie mówi, chcesz się starzej czuć? :-p
Ja nie mogę kliknąć w Twoj suwaczek :no:

umi Tomek był w jakiejś wiosce koło Biskupina. Konie, byk rodeo i te sprawy :-p;-)

UMI - :no: i nic z tym nie zrobiłaś ?:no: ja nie dość że jej bym taki wykład dała to jeszcze postarała bym się znaleźć dyrektora szpitala albo jakiegoś kierownika oddziału czy coś i porządną skargę wnieść :no:

ANETKA - hehe fajnie by było być ciocią :-p a ja prócz Szymka nie mam dla kogo być ciocią i pewnie nie będę już nigdy :dry: :-p

reklama
femme ordynator akurat to niebyłby dobry pomysł bo mu w lape nie dalismy wiec wiesz... na obchodzie non stop sie mnie czepiał ze mam na szafce nie posprzatane mimo ze tam stała jedna woda mineralna, a babka obok miała całą szafke zasraną:-D. Co do tej babki to zażartowała ze " tak to jest, cały oddział cierpi, jak jedna osoba nie mysli" gdybym wiedziała ze zostanie to bym jej tego nie powiedziała bo pamietam z ostatniego pobytu w szpitalu jaka potrafiła byc francowata:-D i ona nas tez pamieta:-p. No ogólnie jej sie nie podobało ze ja młoda jestem w sumie najmłodsza z matek, i nie podobało jej sie ze mam inne nazwisko niz Kacper. No ogólnie ja jej sie nie podobałam ani zadna matka na oddziale, u kazdego cos znalazła... A dzieci to widac ze nie cierpi:-p

Do góry