reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Pojedyncze Mamusie- Rozmowy Mam Jedynaków

Fanta szkoda, że z tym kinem nie wyszło, mogliście jednak iść, rozerwać się, porandkować ;-
Angela z klasą pojechała, więc tylko z jej relacji będę wiedzieć czy warto iść.
U nas pogoda już się poprawiła, znowu zaczyna grzać. Jak dla mnie to fajnie, bo jutro przyjeżdża brat z rodzinka i będziemy grillować :-D
Edysiek, takie randkowanie w kinie. Eh.... to nie randkowanie. Marzy mi się jakaś kolacyjka we dwoje ale z tym będę musiała chyba czekać na rocznice ślubu :-D. Jak Angelika wróci z kina i zda Ci relację, to się pochwal co i jak ;-). Udanego grillowania kochana :tak:
Felidale, zdrówka dla szkraba i miejmy nadzieje, że na katarze się skończy.
Famme, tak za free ale gadaj z facetem... Co do wady wzroku Niny, to napewno jest ona do skorygowania. Puki mała jest jeszcze mała :tak:ale zaszokowana jestem, że ma +11.

reklama
Dziewczyny, a co tu taka cisza? :szok:
My dzisiaj świętowałyśmy (Nina jutro kończy roczek) pogoda była super, jedzenie wyszło mi dobre, tort teściowa zrobiła rewelacyjny, Ninka dostała super prezenty i ogólnie świetny dzień :-D szkoda, że na takie imprezy nie ma częsciej okazji i czasu :tak: We wróżbie roczkowej Nina wybrała książkę :-) będzie mam nadzieje taki z niej mały mol książkowy jak i ze mnie :-D:-)

KREATORKA - najlepszego dla Ninki ! :* i fajnie że impreza udana :-)

FANTA - żebyś widziała jak ja byłam zaskoczona ... :no: :-p

Tutaj atmosfera wakacyjna się zaczęła = cisza :-D ja pracuje sobie w wolnym czasie więc nie bardzo mam czas bo tak w domu nie siedzę :-p

Kurde gienek wygrał X-faktor :-p za kogo trzymałyście kciuki ? ja to za Adę jedyna normalna i ślicznie śpiewa :dry: :-p

cześć lasencję ... ja nadal w sesyjnym ciągu więc wpadam zameldować że was podczytuje i bezczelnie nie odpisuje

Cześć dziewczyny!
Melduję się :-D. Weekend minoł mi szybciutko ale wesoło i zabawowo. Zabrałam mojego T na randkę do Mcdonalda :-D. Dziś jestem w ferworze walki z prasowaniem więc tylko na chwilkę zaglądam.
Rox, ej tam zaraz bezczelnie, ważne że co jakiś czas dajesz znak że żyjesz ;-).
Famme, byłam pewna, że Szpak wygra, bo Gienkowi, to wszystko wisiało <tak mi się wydaje>. Założę się, że słuch po nim szybko zaginie :tak:.
Kreatorka, wszystkiego najlepszego dla córci :tak:. Sto lat!!

Kreatorka wszystkiego najlepszego dla córy :-)

Melduję się i ja :tak: Przepraszam,że tak rzadko,ale przez tą chorobe Mai to mam mało czasu na wszystko mimo,że jestem w domu na zwolnieniu. Teraz mi dzieciak śpi. Ale nie wiem jakim cudem wytrzymała do 16:30 po tym jak w nocy wstawala prawie co godzinę i musiałam jej gluty wyciągać z noska:dry:

Ja x-Factor oglądałam tylko 10minut pierwszego odcinka:-D:-D

Kreatorka Wszystkiego najlepszego dla Ninki :*

Ja też nie mam teraz za bardzo czasu, ciepło to i nie ma jak przy lapku siedzieć.

Teraz też zwiewam podlać ogródek i wybrać świeże truskaweczki ;-)

Ja x-factor nie oglądałam nigdy, ale słyszałam tego pana co wygrał i wg mnnie zasłużenie, widać, ze to człowiek, który kocha muzykę samą w sobie i talent to on ma, chociaż trochę mi przypomina Janko Muzykanta :-D to sądzę, że dobrze sie stało, że wygrał taki oto pan Gienek, a nie kolejna pseudo gwiazda jak to bywało w innych takich programach...

Ja też ostatnio nie mam czasu, ale chociaz raz dziennie to mozna zajrzeć, nie? :-D hah na dobra chociaż raz na parę dni :-)

Dziękuję w imieniu swoim i Niny za życzenia :-D rok temu wrzeszczałam o tej porze z bólu...a o 21-55 miałam Ninę przy sobie :happy2::-) jak ten czas mi szybko zleciał...

reklama
witam się, i uciekam zaraz. wrócę na dłużej jak się z robotą ogarnę. jestem zawalona i nie mam czasu na inne atrakcje typu forum niestety. zwłaszcza, ze zaczął się na dobre sezon i u nas sporo imprez. w sobotę wróciliśmy po 21.00, obstawialiśmy otwarcie sezonu żużlowego, nasze dzieci robiły asysty jakimś sportowcom podobno pierwszej ligi światowej, a ja się na tym nawet nie znałam. w każdym razie moje młode jako jedyne dostało od 'swojego' żużlowca w prezencie jego medal:-D fajna pamiątka, choć dla mnie nic nazwisko faceta nie mówi;-) wczoraj robiliśmy drużynowy dzień dziecka, impreza udana bardzo, dzieci się wyszalały, dorośli nagadali, no ale dzięki temu zapominam chwilami jak komp. wygląda, a praca leży. tak więc idę pisać, i jakoś się będę odzywać.

kreatorka
, najlepszego dla córy i dla ciebie także!

Do góry