reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Pojedyncze Mamusie- Rozmowy Mam Jedynaków

haha ROX świetne to ! :-D:-D
u nas ok, przeniosłam się do innej szkoły , dzięki temu obronie się za pół roku a nie za rok :-) i od lutego, jeśli pozwolą mi na to finanse zaczynam magisterkę. Bo do pracy do lutego 2013 iść i tak nie mogę więc wolę ten czas wykorzystać póki go mam.Dlaczego nie mogę? No niestety dostajemy pieniądze z gminy i żeby tego nie stracić to nie ma mowy o pracy.
A tak to u nas remontowo ... za miesiąc góra dwa idziemy na swoje, dziewczyny w końcu wyprowadzam się od teściów ;)))

reklama
dziś mam straszny dzień , własnie wróciłam z pogrzebu .w tamtym roku kiedy zmarły 5-raczki przyjaciół obiecałam sobie że już nigdy niepójde na pożegnanie dziecka ale los jest jaki jest. dziś koleżanka pochowała swojego 1,5 rocznego synka o którego długo sie starali . maleństwo miało raka mózgu . mam ochote przespać cały dzień bo nienadaje sie do życia .
[*] śpij spokojnie Oskarku .

andzia111 przykro <'> dla Oskarka

Rox super "komiks"

MamoWiktorii to super, ja się wyprowadzałam od rodziców i nie powiem za szybko wracać bym nie chciała, bo człowiek wolny jest jak ptak :-) ale jak będzie to zobaczymy

89gwiazdeczka89 przygarniemy czemu by nie :-). świeża krew potrzebna :-)

Padam
Mimo zapowiadanego deszczu wyruszyliśmy ze znajomkami w las...Wiadro grzybów na dorobku :-) nogi mi w tyłek wchodzą. ale całą radochę popsuł mi kleszcz...Usunął się ładnie i w całości dość szybko, teraz sie gryzę czy wydać fortunę i zbadać kleszcza czy zrobić badanie krwi sobie za parę tygodni ( mam zgryz ...)

reklama
Do góry