reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Pojedyncze Mamusie- Rozmowy Mam Jedynaków

Lolkak no kiepsko... złapał potworny katar, ale nic dziwnego byłam na sali z 5 mies dziewczynką i jej mama panicznie bała sie przeciągów, a do tego moje dziecko jest przyzwyczajone do tego przy temp na polu 25 stopni ogrzewanie dawało czadu, wyszlismy wczoraj na pole młody był troche przypocony i go złapało... No i wiadomo organizm osłabiony bo antybiotyki bierze teraz wiec szybko podłapał. A kolejna wizyta 1 czerwca... Bedzie miał młody prezent jak ta lala:-D, a ogólnie badan kontrolnych jeszcze nie mam ustalonych to moze na wizycie skierowania dostane

reklama
wiem co to znaczy,bo w pracy mam taką:dry: teraz upały a ta włącza klimę na ciepło i siedzi jeszcze w grubym bezrękawniku :szok:

Prezent wyśmienity :-D;-) nawet nie musiałaś się za bardzo kłopotać co mu podarować ;-) To znowu was czeka wyprawa do Rzeszowa?

lolkak tak:-D czasem mi sie smiac chce ze tak sie przywiazałam do Rzeszowa ze to moje przywiazanie przeszło na młodego:-D bo ja strasznie rozpaczałam za rzeszowem, a teraz to juz mam go po dziurki w nosie:-p
anetka Zuzia spi?

K już poszedł Nina śpi ... a ja nie mam co ze sobą zrobić :-D :-p zaraz sobie obejrzę prosto w serce bo nagrałam :-p :-D

LOLKAK - ;-) witamy witamy :-p

UMI - no to młody dostanie prezent :-p

umi przekichane z tym katarem u dzieci, Zuza też mi ciężko śpi jak ma katar :dry:

femme jak to nie wiesz co ze sobą zrobić? Pisać z nami :-);-)
W Prosto w serce nic ciekawego się nie dzialo, nie warto oglądać :-p

ANETKA - i tak obejrzę mój tasiemiec :-D w ogóle lecą powtórki Brzyduli ten serial im się udał świetny był :-D :-p no i Przemko świetną rolę tam miał tutaj tego Rafała to beznadziejna rola normalnie się go niecierpi :-p

reklama
anetka młody mi nawet bez kataru kiepsko spi, ale w szpitalu spał o wiele lepiej mimo iz go suszyło bo tam duszno... i nie wiem od czego to zalezało chyba od tego ze jaśniej było
Femme a gdzie gra ten gość który grał Przemka ja go jeszcze nigdzie nie widziałam oprócz reklamy?

Do góry