reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Pojedyncze Mamusie- Rozmowy Mam Jedynaków

fanta, nie wypaliło, bo nie poszłam tam do pracy. więc odpadła przeprowadzka. nieco żałuję, ale widocznie tak miało być.

charlene, fajne to wasze przedszkole, z chęcią bym do takiego dziecko posłała. niestety, jak sie na wsi mieszka wyboru nie ma;-)

poza tym też mi jakoś dzis trudno ogarnąć wszystkie posty. mam taki bałagan w myślach, że tylko wiosnę bym mogła za to winić, gdyby: 1. była taka, bo zimno że wytrzymać dziś nie mozna było, 2. zakochałabym się, co mi prawdopodobnie nie grozi;-) niewykluczone więc, ze się po prostu przeziębiłam i stąd to. czuję się zdechle i gdyby nie zaległości w pracy poszłabym spać. uroki pracy w domu:baffled:

reklama
Ja też tylko na chwilkę :-D egzamin zaliczony na 4,5 więc nie najgorzej chociaż jakos jak dostaję 5 czuję się lepiej :-) :-D
co do artykuł o księdzu... nawet szkoda to komentować, takich typów powinni kastrować...
Moje zdjecia jak ktoś chce są w moim profilu :tak: te zamieszczone były fajne :-) grad rewelacyjny :-D
Uciekam trochę posprzątać i poczytać, bo padam już z nóg :tak::-p

Witam serdecznie.
Dopiero poznaję forum, ale pragnę zameldować się w klubie jedynaków :) Sama jestem jedynaczką, mój mąż też więc postanowiliśmy przyłożyć się do powiększenia naszej rodziny i spodziewamy się drugiego dziecka. Zastanawiam się jak to będzie bo oboje nie mamy doświadczenia jako rodzeństwo i boimy się trochę jak to będzie z naszymi maluchami. Najbardziej boję się, że nasz synek - Tomcio, 2 latka - będzie zazdrosny o maluszka. Za nic nie chciałabym aby nasze dzieci toczyły wojny i za kilkanaście lat się nie znosiły i miały do nas i do siebie mnóstwo pretensji...

No hejka !
A więc mój menageros okazał się spoko facetem powiedział że zobaczy co sie da zrobic w mojej sprawie i umówiliśmy sie w połowie czerwca na spotkanie to mi da odpowiedź.Także czekam z niecierpliwością zobaczymy jak to będzie.
Dziewczyny wybaczcie ale dzis to naprawdę nie podpisuję(choć nadrobiłam dzisiejszy dzień) bo padam,mój mały był dziś taki rozdrażniony i niegrzeczny że jestem wykończona i psychicznie i fizycznie hehe swoja droga to nie wiem dlaczego był taki chyba jeszcze mu sie nie zdażyło nigdy dać tak mamię i tacie popalić ale stawiam na zęby bo jak zajrzałam mu w pyszczek to jeden za drugim wyłażą biedaczek kochany.

Jeśli któraś może mi cos doradzić to proszę o rady gdyż Antos nauczył się zasypiać ''grzebiąc'' w moich włosach i bawiąc się nimi i za nic nie umiem go tego oduczyć próbowałam dawać mu w zamian misia ale niestety ląduje on na podłodze.
Jak macie jakieś pomysły to prosze piszcie może znajdzie się sposób na tego mojego małego ''terrorystę".

Na dodatek likwidują przychodnie do której mały jest zapisany i nie mam pojęcia gdzie mam go przepisać ,w piątek umówiłam się z panią dr. to może powie gdzie będzie teraz przyjmować,dodam że to była nasza 3 już przychodnia,dwie poprzednie okazały sie totalna pomyłką a z tej bylismy zadowoleni ale widać co dobre szybko się kończy...

Dobranoc laseczki i WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI JUŻ DZISIEJSZEGO DNIA MAMY!!!
To sie rozpisałam wybaczcie.

Ostatnia edycja:
Ja podobnie jak mamawiktorii ostatnio się nie wyrabiam i nie piszę.

W weekend zaliczyliśmy wyjazd na komunię siostrzenicy mojego M, teraz Maja daje mi popalić non stop płacze i wrzeszczy :dry: także co usiądę to muszę się wylogować ;-)

Dobry witam z pracy
p.gif
ja już wszystko co mogłam porobiłam no i czekam na szefa który się oczywiście spóźnia
p.gif
no nic dobrze że mi wczoraj klucze od biura dorobił
p.gif

JUSTYŚ - kurcze ciężki problem ja widzę tylko jedno wyjście zadowolić go czymś innym iść do sklepu i razem jakiegoś misia wybrać ? a jak nie zadziałać to drastycznie po prostu zostawić go samego niech zasypia i już kilka dni popłaczę ale w końcu przejdzie

Aha no i najlepszego dla wszystkich mamusi !! :-)

LOLKAK - a to dość skomplikowane pisałam o tym widać że nie nadrabiasz :-D :nono: :-p ja wystawiam rzeczy na sprzedaż aktualnie samochody bo szef ma autohandel ale ma też sklep dziecięcy i będę te rzeczy głównie wystawiać i pracuje tak że 2 dni w tygodniu wysyłka i zdjęcia a reszta w domu sobie wystawiam aukcję ;-) tyle że póki co dopiero rozkręcamy to więc zakładamy konta na allegro z kurierem muszę się dogadać itp itd. ;-) ale ogólnie super robota mi się trafiła bo większość czasu w domu będę robić tak naprawdę to co lubię :-)

Witam czwartkowo!
Przedewszystkim wszystkiego naj wdniu naszego święta! :tak:
U nas ze zdrówkiem Kubusiowego coraz lepiej, tylko kaszel się przyplątał, a jutro lecimy na kontrol :tak:. Pogoda też nie najgorsza więc w sumie wszystko gra ;-). Zastanawiam się nad spacerkiem ale boje się żeby małemu nie było gorzej skoro ma kaszel...:-(
Naja, szkoda, że z tą pracą nie wypaliła ale tak jak napisałaś tak miało być <lub lost tak chciał ;-)>.
Kreatorka, gratuluję zaliczenia :tak:.
Misia, witam kolejną mamusię ;-).
Justys, 3mam kciuki za pozytywny obrót sprawy :-).
lolkak, to odezwij się kochana jak znajdziesz wolną chwilkę ;-).
Famme, jak Nina już od roku chodzi do przedszkola, to spokojna głowa z tym chorowaniem :tak:. Co innego jak by miała dopiero iść. No, to spokojnej pracy ;-).
Uciekam obiados robić :-D

reklama
Helloł

Wszytkiego Najlepszego Mamuśki!

Femme kurna zazdroszczę Ci tej roboty! ;-)

Kreatorka gratulację!

Justyś Femme dobrze piszę albo kupić nowego misia tylko do spania, i kłaść Antosia z nim do łóżeczka, płacze, wstaje trudno wchodzisz do pokoju kładziesz dajesz misia do przytulenia, wychodzisz i tak do skutku.

Dobra lecę wziąć się za robotę bo dziś do 11 się z Julką po łóżku walałysmy, uwielbiam takie słodkie lenistwo :-p

Do góry