reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Pojedyncze Mamusie- Rozmowy Mam Jedynaków

Witam :-)
Ja ostatnio Was tylko podczytuję, ale na pisanie czasu brak :sorry:
Dzisiaj już wracam do pracy, to może wejdę na właściwy tor. Muszę się na nowo odnaleźć po tym wszystkim ;-)

reklama
aaaaaaaa gdzie wszystkie dziewczyny????czyzby tylko Edysiek ....
ja pranie rozwiesilam,wlosy umylam i kawke z wami pije
;-)
uuuu,chyba oge powiedziec,ze goraco jest na dworku,tzn.tak jakby upal,ale nie zachwalam...
tak sie patrze na moje podlogi i chyba ich dzisiaj doprowadze do ladu
:-ptylko jak goraco to mi sie malo chce pracowac:-D
fanta20062 ja tez malo uzywam jakis specyfikow,ale jak jade nad morze to obowiazkowo,krem przed opalaniem,ale z malym filtrem,a po opalaniu tez zawsze mam w razie kryzysowej sytuacji....
;-):-D
Edysiek wracaj do normalnosci...a jak Angela?po komuni przewaznie dzieciom do szkoly nie chce sie chodzic...
mamuska24,89gwiazdeczka89,agniecha_bebecha,agnieszka.kk co u was???wstawac...a jak pracujecie to chwile odpoczynku sobie zrobcie
;-):tak::-D

Dzień dobry!

Witam was z ciepłą kawkę ale tym razem bez mleka bleee :dry:
Jakaś mega śpiąca chodzę i obudzić się nie mogę.
Ja od rana na pełnych obrotach.Wczoraj nie kupiłam butów bo nie przywieźli mojego rozmiaru :confused2:

Edysiek to miłego dnia w pracy życzę i obyś szybko wróciła do normalności :tak:
Zyta widzę kolejny ranny ptaszek :-D Zazdroszczę "upału" a zamiast kawy to lody powinnaś jeść :-D

witam się z rana, ja własnie zwlekłam się z łózka i pije sobie kawkę.
Małż dzisiaj ma wolne to mogłam dłużej pospać.
u nas znowu leje od samego rana, a wczoraj juz taka ładna pogoda była :-( i chyba nie chce mi sie dzisiaj nic, może najdzie mnie wena po południu to coś zrobię ,tzn sprzatanie ,gotowanie- naszczęście mam opcję że małż dzisiaj wszystko zrobi a ja mam wolne.

oj tak Agnieszka, ja juz mam dość, jakiejś depresjii dostanę przez ten deszcz;-);-):tak:
można dostać można :tak:
Ja co prawda jak chodzę do pracy to mi z pogodą wszystko jedno bo i tak siedzę w robocie i skorzystać nie mogę ale gdy przychodzi weekend to mogłoby troszkę nam słoneczko poświecić a tu deszcze :shocked2:
Mam nadzieję że w najbliższym czasie pogoda się zmieni :-)

Zaglądam do Was.
Dziś oryginalnie bo nie z kawą tylko z kanapkami ;-).
Edysiu, wracaj powoli do normalności no i do nas ;-).
Zyta, ja już pranie wstawiłam, pościel zmieniłam, chatkę ogarnęłam, zmywara chodzi, włosy wyprostowałam, młody bajkę ogląda więc mam wolne :-D. Kopytka będę dziś robiła <chłopu obiecałam> ale nie mam jakoś na nie specjalnie weny.
Agnieszka, jakaś kulawa ta pogoda i to ciśnienie :dry:.
Mamuśka, ja ostatnio też mam taką pogodę, opada wieje czasem słonko zaświeci ale przeważnie chmury, chmury i szaro... cóż z psem jeszcze muszę zaraz wyjść bo już 11.
Wpadnę później zobaczyć co tam naskrobałyście :-)

reklama
Zyta Angela do szkoły lubi chodzić, więc nie ma problemu. No ale mówiła, że w poniedziałek była połowa dzieci.
Fanta powoli wracam ;-)

U nas pogoda piękna, słoneczko świeci. Byłam na ogrodzie, trochę poplewiłam, posiałam ogórki. Do końca tygodnia chyba na ogródku przesiedzę. No a wtedy w domu mi się syf zrobi :eek: Bo albo jedno albo drugie, jakoś czasu za mało na wszystko.

Ja też mam kopytka, zrobiłam bo ziemniaki z komunii zostały, a u mnie nic sie nie może zmarnować :-p Mięcho też jeszcze jest, to na razie chociaż gotować nie muszę.

Pisałyście coś tam o opalaniu :eek: Zyta pewnie masz piękną śródziemnomorską opaleniznę, tylko pozazdrościć.
No ja sama już się opaliłam na wyjeździe majowym. Nie wiem czy Wam pisałam, ale było tak gorąco że nawet się kąpaliśmy :rofl2:
Ja ogólnie ciężko się opalam, krem z filtrem zawsze uzywam, ale nie za duży, bo wtedy nie opalam sie wcale :cool: No i mam tak, że opalam się na czerwono, ale po 2 dniach brązowieję.

Do góry