reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Pojedyncze Mamusie- Rozmowy Mam Jedynaków

reklama
Hej dziewczyny :)

pieknie dziękujemy za życzenia dla Lenki!:tak: rzeczywiście te pół roku zlecialo tak szybko, że wieżyć się nie chce!!
Ja dostałam dziś jakiś super mocy i sprzatam, prasuje, piekę ciasto, farbuje się i idę chyba jeszcze łazienkę sprzątnąć bo i tak muszę czekać do spłukiwania farby!
Jutro do pracy na 9 więc juz po 13 będę w domu, tyle że zapowiadają u nas burze do piątku więc i tak wiele nie skorzystamy :wściekła/y:
Fanta dobrze, że siostra znalazla pracę! No i oby warunki tam się jej polepszyły po tych 2 miesiącach!

dobrej nocki :-)

witam
ja już po porannej kawce i zaraz idziemy z malą na play grupę niech się wyszaleje.

Agnieszka jutro wylatuję z samego rana
tak więc jeszcze dzisiaj do was zaglądam ale jutro raczej nie bede miała jak.

miłego dzionka mamusie i ładnej pogody(bo u mnie pada)

Dzień dobry :-)

Fanta Ty nocny Marku :-D
mamuśka udanego urlopu życzę :tak:fajnie masz!
Edysiek u mnie na termometrze zaledwie 17 stopni,ponuro i co chwila pada deszcz :dry:

Ja na urlopie nie liczę na super pogodę,najważniejsze aby nie było tak zimno że będę musiała w kurtce chodzić.

Mamuśka udanego urlopu :tak:
Fanta ja dzisiaj na obiad zrobiłam zapiekankę, korzystam z tego że Angeli nie ma bo ona nie jada takich wynalazków :confused:
I jeszcze upiekłam ciacho z porzeczkami, bo mąż ma urodzinki.
Wrzuciłam przepisy na Mniam mniam :-)

Agnieszka a kiedy zaczynasz urlop ?
Ja od 16 lipca i liczę na to, że będzie ciągle słoneczko :tak:

reklama
Agnieszka a kiedy zaczynasz urlop ?
Ja od 16 lipca i liczę na to, że będzie ciągle słoneczko :tak:

Ja od przyszłego tygodnia.
Poniedz.i wtorek jeszcze pracuje ale to już pikuś :tak:
Dla mnie najważniejsze to aby nie padało za dużo,choć na urlopie będziemy mieli auto więc przeżyjemy tylko lać paliwo i jeździć:)

Edysiek 100 lat dla małża :-)

Do góry