reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Pojedyncze Mamusie- Rozmowy Mam Jedynaków

Edysiek :-) Potwierdzam pianka jest super ostatnio dorwałam na wyprzedaży, w rossmanie :-) za 22 zł... ale teraz juz tylko po 32 są :/ no ale będę musiała kupić bo juz mam odrost okropny na tych moich marchewkowych :-)
LENKA ja tez uwielbiam zbierać grzyby :-) dwa lata temu z kumpelą jeździłyśmy co drugi dzień, a teraz ma chłopaka :p i bidula nie ma czasu :-( wiec raz na rok z koleżanką z trzebnicy właśnie się umawiam i jadę :-) Marzy mi się urlop w lesie w sezonie grzybowym żeby jeszcze można było wysuszyć na miejscu :-)
Agnieszka nie ma za co :-)

reklama
Aneta Ty też się farbowałaś? a gdzie zdjęcie?;-)

Agnieszka.kk farbowałam sie w domu, więc żaden szał :-) trzeba było tylko pokryć odrosty, więc w zasadzie nawet zmiany nie widać ;-) A fotki nie wiem jeszcze jak się dodaje, bo chciałam Leneczkę wkleić w odpowiedni wątek, no ale nie wiem jak :zawstydzona/y:
Dziś załatwiliśmy znów dużo, rejestracje w końcu Wroclawską mamy :tak: teraz nie będzie można udawać że człowiek nie tutejszy :-D
Byłam u dentysty, jedna dziura zaklejona, a drugi ząb okazalo się że trzeba bylo leczyc kanałowo, więc za tydzien znów wziyta mnie czeka :baffled:
mamuśka - szczęsliwej podróży!

i miłego wieczorka dla wszystkich !

Witam :-)
Ja dzisiaj w biegu, do pracy oboje idziemy na 8, bo mamy inwentaryzację. Mam nadzieję, że o 16 wyjdę. Bo to dwu dniowa i jeszcze jutro będziemy szaleć po magazynie. Wczoraj też jazda w pracy, bo trzeba było wszystko porobić.
Jak wrócimy to jedziemy po Angelę - bo już chce wracać do domu.

Hej!
Tak wpadłam się do Was przywitać.
Wczoraj na obiad zrobiłam udka z ryżem ;-).
Edysiek, a zapiekankę robiłaś warzywną czy z makaronem? Wszystkiego naj dla małżonka :tak:.
Mamuśka, kochana udanego uropu, oby pogoda dopisała :tak:
Aneta, jak już porobisz sobie zęby, to na dłuższy czas będzie spokój. Ja na szczęście dentystę mam na ten rok z głowy ;-).
U mnie dziś w miarę słonecznie ale tylko 17 stopni.
Matko młody mój żelki sobie pod ubranie wkłada :baffled:

hej hej
...melduję że żyję :-D meksyk mam przed urlopem,roboty w domu dużo a tym bardziej że wzięłam się w końcu za segregację zabawek Alana,nawet nie zdajecie sobie sprawy ile jest więcej miejsca w pokoju gdy pochowałam do wora zabawki którymi już się nie bawi bo wyrósł z nich :tak: W sobotę mąż zawiezie graty do koleżanki dla synka 3 letniego,będzie zadowolony i bynajmniej skorzysta.Lepsze to niż wyrzucić do kosza :tak: Poza tym pakowanie mnie czeka ehhh nie lubię :crazy:

Pozdrawiam was !Odezwę się jak znajdę chwilę :tak:

Niedawno wróciłam do domu. Wstawiłam obiad na jutro, a jeszcze muszę poskładać ciuchy Angeli i pranie. A potem naszykować już co nieco na jutrzejszy wyjazd, bo zaraz po pracy chcemy jechać. To nie wiem o której ja dzisiaj pójdę spać :baffled:

Melduję się wieczornie.
Pogoda u nas w końcu się poprawiła i nie będę narzekała :-D. Na termometrze miałam 37 stopni :szok: straszny przeskok, szkoda tylko że duszno. Niedawno wróciliśmy z lasu, młody się wyszalał, wybrudził, pozdzierał kolana ale jest szczęśliwy :-D. Już na szczęście wykąpany i wcina kolacyjkę, a ja mam czas dla siebie ;-).
Coś mi się zdaje, że będzie burza, ostrzegali dziś przed gradobiciem :confused2:.
Edysiu, obyś ze wszystkim się wyrobiła i zdążyła jeszcze wypocząć przed wyjazdem ;-).
Agnieszka, Tobie również spokojnego pakowania życzę ;-).

uffff. gorąco. M chcial klimę od rodziców przywieźć, ale wole ten upal niż potem rachunek za prąd :-( bo nawet nie da sie tego porządnie zamontować bez odpowiedniej dziury w oknie :| a gówniany montaż zaowocuje miernym schłodzeniem ale za to bajońskiem rachunkiem za prąd. a juz widzę nowy rachuneczek za gaz leży...a niech lezy :-( młody przez dwa dni miał gorączkę, bez niczego. no we wtorek narzekał na głowę, ale zaraz po ibumie przeszło, nie wiem od pogody czy co....ale może pod ziębił sie w sobotę na działce jak był do cna przemoczony tak sie z "kuzynką" polewali :-) ale raczej drogi moczowe bym stawiała, więc maść założyłam choć dziś już nie ma gorączki...ehh Doczytałam gdzieś że bóle stawowe i mięśniowe mogą być oznaką alergii a jemu nic w krwi nie wyszło, chyba trzeba uderzyć i zrobić testy :-( może dla tego tak marnie przybiera na wadze :-( Nie ma co pitolić trzeba sie brać do dzieła....I przegapiłam mecz siatkówki w tv wrr bo na placu zabaw byliśmy. Przez to euro wydawało mi się że będzie wieczorem ...

witam się z poranną kawką

my juz w Polsce, pogoda cudna nie to co w londynie w którym codziennie pada. tylko ze muszę się opalić bo się na mnie ludzie patrza że taka blada jestem i moja córa też. podróż właściwie to była okropna moje dziecko nie umie wysiedzieć na tyłku 5min,więc w samolocie spacerowała sobie,a przed startem pan pilot pozwolił jej zerknąć do kabiny więc w ogóle była mega zadowolonha, buzia jej się nie zamykała cały lot. ale już na szczęście to za nami teraz mam zamiar korzystać z pięknej pogody.

dziewczyny miłego dzionka wam życzę postaram się często do was zaglądać,ale dzisiaaj zaczynamy odfwiedzanie moich sióstr więc bedzie ciężko.

reklama
Witam się!
Nie dospana jestem przez burzę i młodego, na zmianę do wiwatu mi dawali, jak nie błyskało i waliło, tak mały jęczał...
Kawą się ratuję, dziś piątek i weekend. Do teściówki trza jechać bo ma urodziny i tak mi się chce, że... :laugh2:.
Felidae, nie nie klima drogi szpas, jeśli o prąd chodzi 2tyś wat bierze :dry:. Lepiej wiatraczek, nie bierze dużo a też daje chłód ;-).
Mamuśka, to udanego wypoczynku, oby słoneczna pogoda dopisała :tak:. Fajnie, że mała nie bała się lotu i dzielnie, to zniosła :-).
Lecę jakieś śniadanie wszamać czy coś ;-)

Do góry