reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Pojedyncze Mamusie- Rozmowy Mam Jedynaków

Witam :-)
Melduję się poweekendowo, oczywiście byliśmy na rybkach. Do domu wróciliśmy dopiero wczoraj o 20 a to i tak się nie chciało wracać, ale trzeba było ;-)

reklama
Witajcie!

Wpadam na chwilę podzielić się z wami nowiną iż WYGRAŁAM KONKURS FOTOGRAFICZNY
happy.gif

Dostałam potwierdzenie na maila.We wtorek idę odebrać nagrodę.
Wszystkim tym którzy oddali na mnie głosy BARDZO DZIĘKUJĘ
yes2.gif
biggrin.gif

Ja się urlopuję,jest na prawdę wspaniale
laugh.gif

Pozdrawiam was i życzę wszystkim miłego dnia!

Witajcie!

Wpadam na chwilę podzielić się z wami nowiną iż WYGRAŁAM KONKURS FOTOGRAFICZNY
happy.gif

Dostałam potwierdzenie na maila.We wtorek idę odebrać nagrodę.
Wszystkim tym którzy oddali na mnie głosy BARDZO DZIĘKUJĘ
yes2.gif
biggrin.gif

Ja się urlopuję,jest na prawdę wspaniale
laugh.gif

Pozdrawiam was i życzę wszystkim miłego dnia!
Agnieszko, GRATULACJE!

Wpadam się tylko przywiać weekendowo. Pogoda paskudna, ciągle pada, z wakacji <wczoraj się dowiedziałam> nici. Moja własna babcia zrobiła mnie w konia :dry:. Jak to się mówi licz na siebie...
Miłego i spokojnego weekendu :-)

Agnieszka kk ja tez gratuluje :-) pochwal się czym Cię uraczyli jak juz uraczą :-)
Fanta no paskudnie :-( może jednak da sie jeszcze coś załatwić :|?
Ja sie przewietrzyłam na działce.. kurcze szkoda ze ja nie mam ogródka pod domem :-( ta jazda jest makabryczna :-( Ale nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło przynajmniej się trochę poruszałam hi hi...Jeździłam rowerkiem do pracy ale zaczęli trzepać rowerzystów to odpuszczam, ja sie na jazdę po ulicy nie pisze...a po drodze do pracy dróżki rowerowe wszystkie w poprzek...

Witam :-)
Agnieszka gratuluję :-)
Fanta a to przykro :-(
Felidae ja do pracy jeżdżę rowerem, ale u nas na wsi to pikuś z takim Wrocławiem ;-) tam to też bym się nie odważyła.

Ja jestem już na urlopie :-):-):-) całe 2 tygodnie laby przede mną :-):-):-)
Z tym, że wczoraj spuchł mi ząb i musiałam do dentysty pojechać, więc początek urlopu nie za bardzo.
A dzisiaj posprzątałam a potem drzewo na zimę nam przywieźli to cięliśmy je z K. Padnięta jestem. A nawet nie mogę wypić sobie jakiegoś drinka, bo biorę antybiotyk :no:

reklama
Do góry