reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Pojedyncze Mamusie- Rozmowy Mam Jedynaków

Witam.Dawno tu nie zaglądałam.Ale muszę się pochwalić chodzę na szkolenie żeby zostać zastępcą kierownika w sklepie:sorry: Tak więc od 7 do 11 praca pózniej mały,obiad itp.Od 6siepnia mam rozpocząć pracę.Mąż zmienił pracę i już( jak na razie) nie wyjezdza w delegację.Tzn pracuje w tej samej branży tylko na miejscu i codziennie ok.20 jest w domku:-) Mały rośnie,pyskuje i nawet już żąda kasy żeby iść do sklepu po chrupki:-D mówi "dać kase Kami iść pepu chrupki":laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

Pozdrawiamy wszystkie mamusie

reklama
Dziewczynki u nas remonty, remonty i jeszcze raz remonty;)
Za miesiac o tej porze bede lezała na plaży i piła zimne piwko zagryzając chipsami:)

cześc dziewczyny
witam się ponuro i wietrznie, pogoda typowo nie letnia ale najwazniejsze że jestem w domku i odpoczywam. mój małż już zaczyna zrzędzić że nie wytrzyma bez nas tych 3 tygodni i robi wszystk(właściwie mówi) żebym czuła się winna że ja mam wakacje a on nie- ale to jego wybór że do nas nie chce przyleciec więc staram się jego słowa olewać. ja byłam u teściowej więc nie miałam jak zaglądać bo do jej laptopa dopchać się nie mozna, denerwowałam się przez ten tydzień same zakazy i nakazy a moje dziecko wariowało w większości własciwie na dworze bo w domu to tylko słyszała nie dotykaj ,nie rób tak bo zepsujesz itd. ale już luz jestem u mamusi i już bez nerwów

Zyta przykro że wyniki badań wyszły nie za dobrze- więc zdrówka Ci życzę. ja eskapade po lekarzach zaczynam od jutra.
Fanta no to Cię babcia nie żle zrobiła, wyobrazam tylko sobie jak musiała Ci humor popsuć.
Baśka to widzę że mały dorasta- trzeba może mu kieszonkowe zacząć dać. moja właśnie od babci dostaje a ja się wpieniam bo to gówniara jeszcze a juz na kaskę liczy.co najlepsze to mówi że musi buty kupić!
Edysiek ja składam życzonka dzisiaj bo nie zaglądałam,spóźnione ale Wszystkiego naj naj.

moje dziecko zaczyna gadać jak stara baba jej słowa w obronie wujka którego ciocia trzepnąła ,, juz dobrze,już w porządku mój synku- i głaskała go po głowie,, do mnie zacz ęła mówić po imieniu ,a bawiąc się z babcią uderryła ją poduszką i mówiła do niej ,,poczuj smak uderzenia,,.

miłego dzionka zyczę i ładnej pogody!!!

Hejka!
Wpadam, witam się i tak pokrótce w skrócie piszę co u mnie.
Młodego na weekend exmituje do dziadków, robimy remont przedpokoju < przekuwamy kontakty, gniazdka, zmieniamy instalacje elektryczną, szpachlujemy, trzemy i malujemy :tak:>.
Zytka, będzie dobrze, musi być dobrze. Jak coś, to tak jak Felidae, napisała na grupie. Jak możemy tak pomożemy. Ściskam i troszkę dobrej energii wysyłam ;-).
Edysiu, może sierpień będzie ładny. Do kiedy masz urlop?
Felidae, zajefajny prezent :tak:. Bardziej mi się puzderko podoba niżeli kłódka ale i tak fajny :tak:. Masz już pomysł w co się ubierzesz?
Gwiazdeczka, no hej. Oprócz tego zalatania, to co tam jeszcze? Jak Wojtuś?
Baśka, strasznie długo :-D. Same zmiany, dobrze, że na lepsze :tak:. Wpadaj częściej ;-)
Mamuśka, córcie masz świetną, dobrze, że jest taka wygadana :tak:. Olej chłopa jak marudzi, mój też ostatnio nadąsany jakiś chodzi i nic mu nie pasuje ale ja przez to nie będę płakać ;-). Może taki się zrobił przez, to że wakacje nie wypalą. Choć troszkę jest też w tym naszej winy, bo nie liczyliśmy na to, że babcia nas wykiwa i można było z 13 pensji coś odłożyć, no ale poszło na nowe auto i jest jak jest.
Poprawy humoru wszystkim życzę oraz udanego dnia!
Zobacz załącznik 483986

dziewczyny bardzo wam dziekuje!!!
ale moje samopoczucie jest gorzej jak kiepskie...ale o tym na grupie opisze...

u nas jest tak goraco,ze hej,tylko morze i plaza byly zaplanowane na sierpien,a w tej sytuacji nie wiem co bedzie...czy wloskie morze czy pobyt w Polsce:-p
a wlasnie moja ciocia pojechala teraz do Polski i mowila,ze trudno jej sie przestawic z goracego klimatu na chlodniejszy,wiec wspolczuje wakacji zimnych,ale jak pamietam od jakiegos czasu,zawsze jeden miesiac wakacji to byl zimny,deszczowy,a drugi fajnie cieplo...zobaczymy co w tym roku pogoda zaoferuje;-)
Pozdrawiam was wszystkie i wysylam wam sloneczna pogode;-):tak::-)

witam pisze z pracy u nas mocno zaczal witar wiać zapowiadaja traby powietrzne az strach sie bac tych zjawisk atmosferycznych. Wojtus rosnie jak na drozdzach w kolejna rozmiarówke wszedł ale nadal nie chce nic mówic oprócz podstawowych słow typu mama, tata, baba i dzidzia choc ostatnio na topie pojawiło sie slowo jajo :-D ja od sierpnia zaczynam pracowac na cały etat także coraz mnie czasu na forum ;/
zyta kochana duzo zdrówka Ci zycze

a ja już cała w strachu przed tym alarmem pogodowym, wszystko pozabierałam z balkonu i zaczynam przezywać. mam nadzieję że trąby powietrznej i tego gradu moje oczy nie zobaczą.

spokojnej nocki wam i sobie sama życzę!

Witam.Ja dziś się dowiedziałam że mam ostatni dzień szkolenia od 6sierpnia do pracy:sorry: ale nie wiem czy pójdę muszę to przemyśleć ponieważ moje powroty do domu są koszmarem mały brudny,zasikany ehhh brak słów:no::wściekła/y: Dziś rozmawiałam z mężem i powiedział że nie muszę iść jak nie chcę ale chcę ale z drugiej strony jak mam się skupić na pracy jak myślę jak tam mały:crazy: Teściowa się zajmuje nie tylko nim bo innymi wnukami też jeszcze obiad,sprzątanie:confused2: to też się nie dziwię że każdego nie upilnuje:confused2:
mamuśka24 no wiesz mała dama musi mieć buty:-) fajnie że chce buty kupić a nie na głupoty wydać:sorry: Kamil dziś chciał iść do sklepu kupić lalę (dzidziusia dziewczynkę żywą) bo przyszła kuzynka męża z dzidzią i jakoś go wzięło nawet mi portfel przyniósł:confused2::sorry: ale jak ją wzięłam na kolanka i za długo nią byłam zainteresowana to już kazał ją oddać cioci:cool:
fanta postaram się częsciej jak czas pozwoli:zawstydzona/y:

gwiazdeczka,mamuśka zapowiadają trąby powietrzne?:crazy::szok: dawno pogody nie oglądałam pierwsze słyszę:eek:

uciekam spać.miłej i spokojnej nocki życzę...bez trąb powietrznych tornad itp

reklama
Hej dziewczyny,

troche mnie nie bylo, ale staram sie ogarniać i prace, i dom. W poniedziałek zmarła ciotka, wczoraj byliśmy na pogrzebie (600km tam i spowrotem) a dzis rano telefon, że teść miał wypadek na skuterze i że jest w szpitalu. Wiemy że ma połamana szczenkę i mam nadzieje, że juz nic więcej. Dodatkowo mam jeszcze kota i świnkę morską od rodziców bo Ci wyjeżdzają na wakacje! Mam nadzieje, że ten tydzien się skończy i podobny sie już nie powtórzy! Ah no i Lenie zaczynają iść zęby, ale narazie nie jest najgorzej, maść na dziąsełka daje radę!
Wracam do pracy,

pozdrowienia dla mam i dzieciaczków!

Do góry