reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Pojedyncze Mamusie- Rozmowy Mam Jedynaków

reklama
nie mam sily juz doczytywac

AanetaW przykro takie wieści, życze leprzech dni i bezbolesnego zabkowania...
Lena pochwal sie pokoikiem :-) ide odsypiac weekend :-)

Witam :-)
Wczoraj wróciliśmy, trochę odpoczęłam, choć słoneczka za dużo nie było. Ale znowu chcemy gdzieś jechać, a teraz ma już być gorąco to się wygrzeję. Tylko ze 2 dni w domu pomieszkam. Wczoraj prałam i prałam i teraz mam kupę ciuchów do składania. Dobrze, że ja nie prasuję, bo bym chyba nie wyrobiła.
I zaraz idę nazbieram ogórki i biorę się za słoiki.

Fanta urlopu jeszcze ten tydzień, ale pogoda się robi więc powinno być dobrze.
A jak tam głowa ;-)
Mamuśka nieraz te dzieciaki to potrafią zaskoczyć, jeszcze nie raz w piety Ci pójdzie jak Ci coś córcia powie ;-)
Zyta zobaczysz będzie dobrze :tak:
Gwiazdeczka zobaczysz, że jak zacznie trajkotać to nie raz jeszcze będziesz chciała żeby był cicho :-)
Baśka ale zastanawiasz się czy pracować czy zostać w domu ?
Ja poszłam do pracy jak Angela miała prawie 2 latka, dla mnie to było wybawienie bo miałam dość siedzenia w domu :sorry2:
Aneta oby było już tylko lepiej i bezbolesnego ząbkowania :tak:
Lena my też będziemy Angeli pokój remontować jak skończymy przedpokój. A kolor to juz sobie ona sama wybierze :-)
Felidae to teraz byłaś na tym ślubie ?

Cześć kochane!
Wpadam się przywitać. W końcu od wczoraj od popołudnia ładną mam pogodę :tak:. Strasznie się cieszę. Remontu jeszcze nie skończyliśmy, bo się okazało, że całą instalację trzeba wymienić. W między czasie miałam mały wypadek <młotek z szafy spadł mi centralnie na głowę :dry:>. Założyli mi szwy i czekam na ich ściągnięcie z wielką niecierpliwością :tak:.
Edysiek, dziękuję kochana jakoś nadzwyczaj dobrze się czuję jak na osobę która zarobiła 2kg młotkiem :-D:-D.
AnetaW, współczuję szczerze. Oby ten trudny okres szybko minął.
Baśka, może teściowa się w końcu wprawi i te wpadki z prze siusianiem i innymi cudami się skończą ;-).
Felidae, to pisz na bieżąco ;-). Co u Was?
Lecę z młodym z pięknej pogody korzystać :-).
Spokojnego dnia!

Witajcie.Muszę Wam powiedzieć że jednak zrezygnowałam z pracy.Ale szefowa powiedziała że jak zechcę wrócić to będzie miejsce:-) Edysiek ja będę miała wybawienie jak się wyprowadzę w końcu do własnego mieszkania bo tu to mnie dobija wszystko.Nie dość że w jednym pokoju mieszkamy w trójkę to płacimy tyle samo co inni co mają osobną kuchnie i dwa pokoje a na dodatek wszyscy myślą że wszystko jest wspólne:angry: np kupiłam małemu rowerek to już rozwalony,basen tak samo:wściekła/y::no: W połowie sierpnia mamy dzwonić do znajomego on ma dwupokojowe mieszkanie na razie ma tam lokatorów ale miesięczne wypowiedzenie im dał bo nie chcą płacić. Mieszkania osobiście nie widziałam ale podobno fajne z własnym ogrzewaniem tzn musimy kupować węgiel ale i tak wyjdzie taniej bo dziś oglądałam (nie powiem bo zajebiszcze mieszkanie) ale aż 1000zł plus 500zł czynsz liczniki gazowy i elekt. i ogrzewanie gazowe co trochę napawa mnie obawą a co najlepsze nas na tak drogie to nie stac:dry::baffled:

hej babeczki ale skwar....masakra!!!
Gaja jeszcze na dworze a ja prasuje:)Jutro wolne i wybywamy z kolezankami na basen:)

Ma któraś odsprzedac łóżeczko turystyczne??

reklama
Koniecznie odsprzedać :>?
chuchając na zimne, mogę pożyczyć :-) tylko te łożeczka sa makabryczne w rozkładaniu i dkładaniu haha w tym się specjalizuje mój M. a i tak raz stało złożone w 3/4 bo nie mieliśmy cierpliwości do jednego zatrzasku, juz chciałam łamać ha ha ha to sie chyba wystraszyło i sie złożyło

Do góry