reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Pojedyncze Mamusie- Rozmowy Mam Jedynaków

Felidae ja tez bym nie zaplacila te 500zl:no:absolutnie:-p

ha,moja tez narazie chodzi do przedszkola,jest ciezko,ale jakos wytrzymuje;-)i chorobowo i bytowo:-)
bylam na zakupach dzisiaj i jestem skonana:-ptroche za ciezko juz sie robi...:-p:-D

reklama
Hi HI Zytko Ty ładnych parę tyg do przodu jesteś :-) więc się nie dziwie, chociaż ja wyglądam na 6 m-c...nie wiem dla czego tak szybko mi wywaliło brzuszek :-( waga stała w miejscu a brzuch już był :-(
Mąż z nia będzie rozmawiał.. w sumie to umowy nie mamy dwa lata :| ...bo ona nie wiedziała, czy nie będą sprzedawać i w ogóle itp itd...wyższa kombinatoryka...
Mam pytanie bo nie które z Was mają młodsze dzieci niż moje :-) jedyna rzeczą która muszę kupić z wyprawki to wózek wiec sobie oglądam różne różniste na allegro i necie ogólnie
zastanawiam sie np nad tym, może ktoś go widział na żywo ?

Witajcie :)

Wpadam weekendowo zameldować się że żyję i wszystko jest ok
yes2.gif

Wczoraj dostaliśmy (potwierdzenie) zaproszenie oo znajomych na mega dużą i super imprezę Hallowenn a więc czas kupić kostiumy
laugh.gif
Zastanawiamy się z mężem czy przebrać się jako para czy może osobno?
Pogoda jesienna ale spacery zaliczamy
yes2.gif

Nadal poszukuję moich 2 obrazów do pokoju gościnnego,jakoś nic mi w oko nie wpada
unhappy.gif

...a i w środę przyjedzie nasz narożnik także wszystko gra:)

Felidae jesli chodzi o mnie i mój gust to mi taki wózek nie odpowiada.Mam inny gust ale wybierz taki abyś Ty była zadowolona:)
Udanej niedzieli życzę:)

Witam i ja w nowym tygodniu :-)
Zyta już jest ciężko, a to dopiero połowa :sorry:
Felidae ja na wózkach się nie znam, ale myślę że taki 3 w 1 to dobry pomysł :tak:
Baśka fajnie, że już jesteście na swoim :-)
Agnieszka jak znajdziecie takie kostiumy to myślę, że nieźle byście się prezentowali jako para :tak:

U mnie spokojnie, weekend minął i czas wracać do obowiązków.
Choć już tak dużo ich nie mam, bo na ogrodzie wszystko porobione. Tylko posprzątać, obiad ugotować i lekcje z córcią zrobić i tak dzionek zleci :-)

witam sie i ja w nowym tyg.:-)
agnieszka.kk fajnie wam mozecie poimprezowac,macie super znajomych,ze mozecie sie spotkac i pogadac...co teraz w dzisiejszych czasach jest niewiarygodne,przynajmniej w naszym przypadku...jak jest dobrze z jednymi to z drudzy kreca nosem i tak w kolko:-pwiec ja doszlam do wniosku,ze najlepiej to w domku,zreszta od czasu do czasu sami gdzies wyjdziemy zawsze z dzieckiem ale cos;-)ale w waszym przypadku to tylko pozazdroscic:-)a macie znajomych Polakow czy mieszana grupa?
Felidae hm,no coz co do wozka to ja nie pomoge,jest tak dozy wybor,ze mozna wybierac i wybierac,a ja niezdecydowana:crazy:gdybym byla w Polsce napewno cos fajnego bym kupila,a tak mam jaki mam,bardzo zadowolona nie jestem z niego,w sumie do glebokiego nie mam nic,ale spaceroke to kupie napewno,a te pol roku jakos przeleci:-pale ja dozo kasy bym na wozek nie wydawala...szkoda,a potem nie ma komu oddac,albo szkoda,a tyle sie zaplacilo...U nas wozki sa dosc drogie:crazy:
A ten wozek co miala Baska_28 nawet fajny i cena tez fajna,a ze gondola mala to i tak bedzie lato wiec dozej nie trzeba,co innego jak dziec w gondoli zachaczy zime,wtedy wiadomo...wieksza lepsza...
Edysiek oj ciezko,brzuch ogranicza juz mnie,a z corka mialam maly wiec roznica jest ogromna,a moze i jednak tez dochodzi to ze te kilka lat starsza jestem:-pwiec sila nie ta:-Dhm a mowisz,ze polowa,wlasnie dzisiaj tak myslalam o tym...ale troche juz za polowa jestem...wiec blizej jak dalej;-)
Baska_28 widocznie synowi pasuje na nowym mieszkaniu,moze sie wyspac,pewnie nikt mu nie przeszkadza itp.,ale tyle godz.spi to zeczywiscie szok i pozazdroscic:tak:

Witam.Kamilek nie dawno zasnął pierwszy raz od kilku dni na nowym miejscu w południe.Może dlatego że dziś deszczowo,pochmurno i zimno:confused2: Ale jak śpi niech śpi mam chwilkę spokoju bo tak to wariuje cały dzień.Wczoraj jak poszedł spać ok.16.30 to wstał dziś o 6.45:szok: z tym że były trzy pobudki na mleczko:eek: a tak jak zasypia ok.20.30 i spi do 8 to nie wstaje w ogóle więc nie wiem jak teraz będzie.

Cześć wam

Wybaczcie ale ostatnio kompletnie nie mam czasu na bb a to dlatego że dużo się u mnie dzieje i na wszystko nie starcza czasu.Ogólnie wszystko ok prócz tego że mnie i męża jakieś przeziębienie wzięło,katar i ból gardła mamy koszmarny ale na szczęście nie gorączkujemy.Poza tym właśnie czekam na narożnik,panowie już jadą
happy8se.gif

I troszkę się pochwalę że od poniedziałku mój synek zaczyna kurs piłki nożnej
yes2.gif
Dzieciaki mają tydzień wolnego więc go zapisaliśmy,sport wybrał sam,mam nadzieję ze będzie zadowolony:)

...a jutro obchodzimy z mężem 4 rocznicę ślubu
biggrin.gif

Basiu gratuluję własnego gniazdka:)
Zyta my mamy mało znajomych tu w Uk ale za to zaufanych.Są to Polacy :tak: Lecz mamy także mieszanych znajomych ale z nimi to tylko w pracy.
Edysiek i co Ty biedna będziesz przez tą zimę w domu robiła :-D:-D

reklama
Witam :-)
Agnieszka no właśnie nie wiem co będę robiła :-D coś się zawsze znajdzie, a to coś upichcę, a to posprzątam i w końcu trochę czasu na relaks z książką będzie
Baśka synek pewnie niedługo się przyzwyczai do nowego mieszkania i wróci na właściwy tor :tak:

U nas dzisiaj pięknie, ciepło, słońce świeci, a mi się jakoś nic nie chce robić :-p

Do góry