agnieszka.kk
Styczniowa mama Alana :)
Cześć wam 
Wpadam na chwilę powiedzieć wam że mój narożnik przyjechał,panowie pięknie i szybko zmontowali i wszystko jest super,pięknie z wyjątkiem tego iż zrobili nam jasne oparcia a miały być brązowe tak jak siedzenie.Teraz nie wiem czy mąż źle opisał czy może firma coś pokaszaniła i po prostu jak dla mnie jest za jasny bo lubię ciemne meble ale zostawimy go
Miał być dwu kolorowy ale więcej brązu niż siwego a wyszło na odwrót. Ładnie się prezentuje,jest mega wygodny po prostu trzeba będzie o niego dbać i tyle...
...a teraz uciekam na miasto kupić jakąś świeczkę ozdobną do pokoju
Miłego dnia
Wpadam na chwilę powiedzieć wam że mój narożnik przyjechał,panowie pięknie i szybko zmontowali i wszystko jest super,pięknie z wyjątkiem tego iż zrobili nam jasne oparcia a miały być brązowe tak jak siedzenie.Teraz nie wiem czy mąż źle opisał czy może firma coś pokaszaniła i po prostu jak dla mnie jest za jasny bo lubię ciemne meble ale zostawimy go
...a teraz uciekam na miasto kupić jakąś świeczkę ozdobną do pokoju
Miłego dnia

Tak wiec mam nadzieję że małego nie zarażę

i na razie dogadałam się przełożoną że zrobimy taki okres próbny aby zobaczyć jak Kamil się zaklimatyzuje i jeśli będzie coś nie tak to zrezygnuję a jeśli mu się spodoba podpiszę umowę.Jutro idę pogadać z dyrektorką przedszkola i od pon bym go dawała już a ja do pracy bym szła od następnego tygodnia.